News

Komentari 202

Policijska zaštita za Tolušića: Obitelj mu se osjeća ugroženo

Policijska zaštita za Tolušića: Obitelj  mu se osjeća ugroženo

U prosincu je obitelj primijetila promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače.. Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić dobit će policijsku zaštitu.  U Zagrebu živi sa suprugom i sinom, a obitelj je već u prosincu prijavila policiji da se osjeća ugroženo, ali nije poznato koliko je ta istraga daleko otišla.

Kako doznajemo od upućenih sugovornika, tijekom listopada i studenog je zaredalo oštećivanje automobila koji vozi Tolušićeva supruga. Potpredsjednik Vlade i supruga su na početku smatrali da se radi o slučajnosti. Kada je automobil prvi puta izgreban, odvezli su ga na poliranje. 

No, onda je automobil na javnom parkingu nakon par dana opet izgreban. Ni tada nisu ništa prijavili, nego su ga o svom trošku ispolirali. Samo da bi za par dana lak na vozilu opet bio izgreban, a navodno su pisane i poruke po njemu.

U prosincu je obitelj ipak sve prijavila policiji jer su primijetili promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače

Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu i sve su odlučili prijaviti, ali ni tada nisu ni tražili niti dobili službenu zaštitu. 

Sve je to prethodilo aferi u kojoj se pokušalo kompromitirati Tolušića objavom fotografija na kojima u društvu polugole crnke koja mu sjedi u krilu on šmrče kokain. Za fotografije je SOA utvrdile da su fotomontaža i da je veoma stručno Tolušićeva glava montirana na tijelo drugog muškarca. 

Snimljene su u apartmanu u beogradskom naselju Zemunu, a Sigurnosno obavještajna agencija je utvrdila da Tolušić nije putova u Srbiju prošle godine za kada se tvrdilo da su fotografije nastale.

Prema našim informacijama, sumnja se da je oštećenje automobila povezano sa istim miljeom koje je pokušalo u javnost pustiti fotografije.  Tolušić im se navodno zamjerio zbog promjene pravila za dobivanje proračunskog novca. 

Istraga bi trebala pokazati jesu li zaista te stvari povezane i tko je pokušao kompromitirati potpredsjednika Vlade i HDZ-a.

Najčitaniji članci