Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
202 komentara

Policijska zaštita za Tolušića: Obitelj mu se osjeća ugroženo

U prosincu je obitelj primijetila promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače.. Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
202 komentara

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić dobit će policijsku zaštitu.  U Zagrebu živi sa suprugom i sinom, a obitelj je već u prosincu prijavila policiji da se osjeća ugroženo, ali nije poznato koliko je ta istraga daleko otišla.

Kako doznajemo od upućenih sugovornika, tijekom listopada i studenog je zaredalo oštećivanje automobila koji vozi Tolušićeva supruga. Potpredsjednik Vlade i supruga su na početku smatrali da se radi o slučajnosti. Kada je automobil prvi puta izgreban, odvezli su ga na poliranje. 

Požega: Ministar Božinović i gradonačelnik potpisali sporazum o uređenju Policijske postaje MINISTAR BOŽINOVIĆ: 'Istraga će pokazati tko stoji iza Tolušićeve fotomontaže...'

No, onda je automobil na javnom parkingu nakon par dana opet izgreban. Ni tada nisu ništa prijavili, nego su ga o svom trošku ispolirali. Samo da bi za par dana lak na vozilu opet bio izgreban, a navodno su pisane i poruke po njemu.

U prosincu je obitelj ipak sve prijavila policiji jer su primijetili promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače

Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu i sve su odlučili prijaviti, ali ni tada nisu ni tražili niti dobili službenu zaštitu. 

TKO SMJEŠTA MINISTRU? Vlasnik apartmana u kojem su nastale seksi slike: 'Nije bio tu'

Sve je to prethodilo aferi u kojoj se pokušalo kompromitirati Tolušića objavom fotografija na kojima u društvu polugole crnke koja mu sjedi u krilu on šmrče kokain. Za fotografije je SOA utvrdile da su fotomontaža i da je veoma stručno Tolušićeva glava montirana na tijelo drugog muškarca. 

CVRTILA O FOTOMONTAŽI "Iza skandala stoji Vlada? To mi se čini malo pretjeranim"

Snimljene su u apartmanu u beogradskom naselju Zemunu, a Sigurnosno obavještajna agencija je utvrdila da Tolušić nije putova u Srbiju prošle godine za kada se tvrdilo da su fotografije nastale.

Prema našim informacijama, sumnja se da je oštećenje automobila povezano sa istim miljeom koje je pokušalo u javnost pustiti fotografije.  Tolušić im se navodno zamjerio zbog promjene pravila za dobivanje proračunskog novca. 

Istraga bi trebala pokazati jesu li zaista te stvari povezane i tko je pokušao kompromitirati potpredsjednika Vlade i HDZ-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message