Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Oslobođena nakon što je 35 god. provela nevina u zatvoru

Woods je osuđena jer je priznala da je 1976. ubodima nožem ubila studenticu. U to vrijeme liječila se u bolnici za psihičke bolesnike i ne sjeća se da je priznala zločin

Screenshot/KTVN Channel 2 News
Foto: Screenshot/KTVN Channel 2 News
17 komentara

Cathy Woods (64) provela je 35 godina u zatvoru zbog ubojstva za koje nije kriva. Još u rujnu je oslobođena svih optužbi nakon što je nova analiza DNK materijala pronađenog na opušku cigarete s mjesta ubojstva pokazala da se DNK ne poklapa s Cathynim. DNK pripada Rodneyju Halboweru (66), koji je početkom prošle godine premješten iz zatvora u Nevadi u Oregon zbog ubojstva i silovanja koje je počinjenio u toj državi, prenosi ABC.

Woods je osuđena 1980. jer je priznala da je 1976. ubodima nožem ubila studenticu Michelle Mitchell u jednoj garaži u blizini medicinskog fakulteta na kojem je studirala. Cathy se u to vrijeme liječila u bolnici za psihičke bolesnike i ne sjeća se tog priznanja. Njezina odvjetnica Maizie Pusich tvrdi kako joj je klijentica rekla da je ubojstvo priznala jer su joj obećali da će dobiti bolju sobu, prenosi PeopleWodds je počela poricati da je ubila Mitchell, ali je osuđena i pet godina kasnije na ponovljenom suđenju.

Woods sada živi s bratom i njegovom suprugom koji se brinu za nju.

- Presretna je. Ovo je vjerojatno najbolji dan u njenom životu zato što sada zna da je napokon gotovo - kazala je njezina odvjetnica kojoj je žao što je nisu ranije oslobodili, ali kao pozitivnu stranu vidi to što je Woods još zdrava i ima obitelj koja se može brinuti o njoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message