Obavijesti

News

Komentari 404

Ostojić o Liniću: Nakon svega što je napravio, treba iz SDP-a

Ostojić o Liniću: Nakon svega što je napravio, treba iz SDP-a
1

Ministar kaže da nije bilo zloporabe policije oko Slavka Linića te dodaje da nije čuo argumente ni dokaze da bi vjerovao onome što je sada već bivši ministar rekao

VIDEO

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je u emisiji Nedjeljom u 2 kako nakon svega što je napravio, Slavko Linić više ne treba biti u SDP-u. Govoreći o Linićevim izjavama rekao je kako su članovi stvari koje bi se trebale rješavati unutar stranke pratili s dozom ogorčenosti, a dodaje da nije bilo ugodno pratiti izjave kolege koji je bio veliki borac i ikona SDP-a. 

- Ako DORH izda nalog za provjeru bilo koje činjenice, sigurno je da će policija postupati - rekao je Ostojić. S obzirom na iznesene argumente, u ovom trenutku Ostojić nije čuo argumente ni dokaze da bi vjerovao onome što je Linić iznio. Upitao je i zašto nije ništa Linić poduzeo ranije, ako je išta od toga točno. 

Ostojić je izjavio i da je poduzeo radnje u svom resoru te kaže da nije bilo zloporabe policije. Što se tiče Linićevih izjava oko praćenja, Ostojić je rekao da to može otkriti saborski Odbor za unutarnju politiku ako Linić to zatraži ili ako sam Odbor odluči provjeriti te činjenice. 

'Očito reforme i ono što radimo ne dopire do građana'

Ostojić se na Glavnom odboru SDP-a želi zalagati da glavna tema budu EU izbori i poraz stranke, koji nije prvi. 

- Ako su izbori bili manifestacija oko zadovoljstva radom Vlade, onda je to još gore od poraza - kaže Ostojić i dodaje da im je to veliko upozorenje. Dodao je da očito reforme i ono što rade ne dopire do građana koji im daju samo 30 posto podrške. Na pitanje što napraviti, rekao je kako SDP mora ustrajati na reformama i pokazati što imaju namjeru napraviti do kraja. 

'Picula se u kampanji trebao angažirati kao što se angažirao poslije izbora'

Toninu Piculi, koji je osvojio najveći broj glasova, spočitnuo je da se trebao više angažirati u kampanji kao što se angažirao u intervjuima nakon izbora, u kojima govori o svom odnosu s Milanovićem. 

'Proći će puno vremena za normalan život u poplavljenim područjima '

Komentirajući situaciju s poplavama, Ostojić kaže da je situacija loša i da tek sada, kad se voda povlači, imamo sve dodatne posljedice i tisuće uništenih kuća i domaćinstava. Kaže da će proći puno vremena dok se ne otklone posljedice da bi ljudi tamo mogli normalno živjeti. Najbitnije je spriječiti epidemije, nova stradavanja, a dodaje da je sada tamo iznimno bitno pitanje discipline i slušanje uputa. 

Policija je dobila prijavu da netko prati Severininog sina 

Nije htio detaljnije komentirati slučaj praćenja Severine i njezinog sina, već je samo rekao kako je prijavljena sumnja na moguće praćenje i eventualno ugrožavanje sigurnosti Severininog djeteta. Dodaje da će u njezinom, ali i u svakom slučaju, postupati na isti način, a to je da se spriječi ugrožavanje sigurnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 404
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora