Obavijesti

News

Komentari 22

Osumnjičenog za ubojstvo Dijane (37) priveli sucu istrage

Osumnjičenog za ubojstvo Dijane (37) priveli sucu istrage
3

Beživotno tijelo žene, odjevene u mušku odjeću, uočio je prije 15 dana prolaznik uz napuštenu zgradu u širem središtu Đakova. Mislilo se da je riječ o samoubojstvu

VIDEO

Policija je u srijedu uhitila Josipa Vidoša (58) kojeg sumnjiče da je zadavio Dijanu Vučkovac (37) i bacio je u šaht u Đakovu. U četvrtak ujutro su ga priveli sucu istrage. Određeno mu je mjesec dana istražnog zatvora

Vidoša su znali po nadimku Jozo Točak jer je uvijek bio na biciklu. Kobne noći s 3. na 4. lipnja vjerojatno je slučajno sreo Dijanu koja se zatekla na krivom mjestu. Sumnjiče ga da ju je zadavio golim rukama i potom njezino tijelo odnio i bacio u šaht. Što ga je nagnalo na stravični čin, ne zna se. Večernji piše da je ima dosje zbog kaznenog djela "seksualnog karaktera".

Beživotno tijelo žene, odjevene u mušku odjeću, uočio je, podsjetimo, prije 15 dana prolaznik uz napuštenu zgradu u širem središtu Đakova. Prvo se mislilo da je riječ o samoubojstvu. Uza se nije imala dokumente. Trebala su čak dva dana dok se otkrilo da je nesretna žena zapravo ubijena.

- Ovo je bilo vrlo teško kriminalističko istraživanje, jer neko vrijeme nismo imali nikakve podatke o identitetu žrtve. Morali smo doslovno krenuti od nule. Istraživali smo svaku sitnicu 11 dana i mogu vam reći da je ovo bio jedan od težih slučajeva u našoj praksi - kaže Darijo Dasović, zamjenik načelnika Policijske uprave Osječko-baranjske.

Prema policijskim podacima, čak četiri puta se radio očevid na mjestu pronalaska, pretražilo se šest kuća, jedan auto, obavilo se 799 obavijesnih razgovora, a u otkrivanju ubojice pomagali su im i kolege iz još tri policijske uprave.

- Obišli smo i 124 objekta javnog karaktera, pratili smo sve tekstove u kojima se pisalo o ovom slučaju, kao i komentare na portalima. Jedino vam možemo reći da je policiji poznat od ranije i to zbog djela seksualnog karaktera - rekao je Darijo Dasović.

Osumnjičenik je uhićen u srijedu i nije se opirao uhićenju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...