Obavijesti

News

Komentari 149

Otac zadavio kćer jer je ukrala kondome i htjela biti s dečkom

Otac zadavio kćer jer je ukrala kondome i htjela biti s dečkom
1

Njemačka: Religiozni roditelji porijeklom iz Pakistana ubili su kćer (19) i sakrili tijelo jer se htjela udati za dečka (25) kojeg oni nisu odobravali. Suđenje je u tijeku

VIDEO

Lareeb Khan (19) ubili su njezini roditelji jer se po njihovom mišljenju zaljubila u krivog muškarca. Asadullah Khan (52) je zadavio svoju kćer, a njezina majka Shazia (41) pomogla mu je da se riješi tijela. Trenutno im traje suđenje.

Prolaznici su 28. siječnja pronašli tijelo mlade djevojke na parkiralištu. Njezina je obitelj odmah postala sumnjiva policiji. Poznanik je vidio kako se Lareeb sastaje s dečkom. Svojim je roditeljima rekla i da se želi za njega udati. To im je bilo neprihvatljivo. Otac je priznao ubojstvo. 

Na suđenju koje traje, tužiteljica tvrdi da su roditelji iz Darmstadta, koji su vrlo religiozni, htjeli zaštititi obiteljsku čast. Otac je djevojku zadavio dok je spavala, a majka ju je onda preodjenula. Stavili su je u kolica, dovezli do auta i kasnije bacili na travu uz parkiralište. 

Majka sada tvrdi da ju je postupak muža iznenadio te da ju je prisilio da mu pomogne riješiti se mrtvog tijela. Obitelj Kahn porijeklom je iz Pakistana, a Raheel (25), dečko ubijene djevojke, također je porijeklom iz te zemlje, ali se svejedno njezinim roditeljima nije sviđao. 

Djevojku su tukli i pokušavali je odvojiti od dečka i prisiliti da pokriva glavu i nosi tradicionalnu odjeću što je ona odbijala. Kada je došla obavijest od policije da je Lareeb uhvaćena dok je pokušala ukrasti kondome kako bi bila sa svojim dečkom, njezin je otac poludio. Te ju je noći ubio. 

Na sudu je svjedočila i Nida (14), mlađa kći, koja je rekla da svoje roditelje više nikada ne želi vidjeti te da sada živi kod poznanika. 

Raheel, koji vozi taksi i studira, rekao je na sudu da je otac svoju kćer pokušao zadaviti i ranije. Suđenje se nastavlja 2. listopada, piše Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...