Obavijesti

News

Komentari 14

Otela joj bebu iz bolnice i 18 godina odgajala kao svoju kćer

Otela joj bebu iz bolnice i 18 godina  odgajala kao svoju kćer
4

Kćer Celeste Nurse iz JAR-a je oteta tri dana nakon poroda. Majka ju je godinama tražila, a onda je shvatila da ide s njezinom kćeri u školu i da su najbolje prijateljice

VIDEO

Celeste Nurse (37) iz Južnoafričke Republike suočila se u utorak na sudu sa ženom koja joj je prije 19 godina otela kćer Zephany. Ispričala je sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza. U sobu je ušla žena odjevena kao medicinska sestra. Beba je plakala pa je žena pitala Celeste da li ju može uzeti. Celeste je potvrdila da može. Kasnije je u sobu ušla prava medicinska sestra i pitala ju gdje joj je kći.

Šokirana Celeste je zajedno s medicinskom sestrom pretražila cijeli bolnicu. Bebu nisu našle. Bilo je to 1997. godine. Celeste je u međuvremenu rodila troje djece. Rastala se, pobijedila rak i opet se udala. Zephany nije nikada zaboravila. Tražila ju je i svake je godine slavila njezin rođendan.

Godine 2009. primila je poziv. Žena je tražila da joj da 33.000 dolara (oko 227.700 kuna) za informaciju o Zephany. Celeste je dogovorila sastanak sa ženom i o svemu obavijestila policiju. No žena koja je zvala nikada nije došla na sastanak.


- Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dijete tamo negdje i da ću ga naći i da će se vratiti kući - rekla je 2010. Celeste. Njezina kći Cassidy išla je u školu s djevojkom koja joj je bila slična. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Celeste je posumnjala da bi ta djevojka mogla biti njezina Zephany.

Djevojku su pozvali u McDonald's i pitali je kada je rođena. Celsete je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o djevojci obratila se vlastima i tražila je DNK koji je prošle godine pokazao da je djevojka zaista Zephany.

Žena koja se brinula za djevojku sada je na sudu. Ona tvrdi da ju je posvojila jer nije mogla zatrudnjeti. Rekla je i da su joj tijekom posvajanja rekli da se majka odrekla kćeri. No vlasti ženu (50), čije ime nisu rekli zbog pravnih razloga, sumnjiče da je otela Zephany iz bolnice, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak