Obavijesti

News

Otkriće njemačkih stručnjaka: steći ćete 10 kg novih mišića

Otkriće njemačkih stručnjaka: steći ćete 10 kg novih mišića
5

Naše otkriće predstavlja prijelom u procesu izgradnje mišićne mase kod muškaraca

VIDEO

Konačno se pojavila prirodna i 100% sigurna za organizam metoda koja uništava višak masnoća i garantira atletsku figuru raduje se prof. Martin Ludgard, biokemičar iz Centra za sportska istraživanja u Hamburgu, Njemačka. 

Mediji diljem svijeta opisuju učinke nove metode: steći ćete 10 kg "isklesanih" mišića i sagorjet ćete višak masnog tkiva  u samo mjesec dana. Bez problema povećat ćete svoju izdržljivost i dobit ćete ogromnu "injekciju energije" (i seksualne također). Zadobit ćete divljenje najbližih, popularnost među ženama i zavist drugih muškaraca. Kako je to moguće?


Tajna 1 tvari
Sve je to zasluga njemačkog prof. Martina Ludgarda koji je vodio tim nutricionista, biokemičara, genetičara i stručnjaka za kondiciju organizma. Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu u Centru za sportska istraživanja u Hamburgu, pronađen je način izgradnje čak 10 kg čistih mišića (između ostalog, trbuha, prsnog koša, bedra i ramena) u mjesec dana.

Zašto je ova metoda toliko učinkovita, a istodobno sigurna po zdravlje? Zato što sadrži sastojak koji prirodno postoji u ljudskom organizmu, a u slučaju njegovog manjka blokira se rast mišića: ovo je AAKG. Ova kratica krije tvar koja se zove alfa-ketoglutarat – koncentriranu aminokiselinu u obliku ugodnih kapsula (dovoljne su 2 kapsule dnevno). AAKG je u žargonu bodybuildera i dizača utega nazivana „gradivnim elementom proteina“ i „usavršenim L-argininom“ (L-arginin je aminokiselina od temeljnog značaja za izgradnju mišićne mase, snage i izdržljivosti).


Mišićna pumpa
AAKG gradi muskulaturu u tri faze. Prvo, već nakon prve primjene, naglo ubrzava tempo metabolizma i proširuje krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže prodiru u postojeće mišićne stanice i stimuliraju proces njihove obnove i rasta.

U drugom koraku koncentrirana aminokiselina sagorijeva suvišno masno tkivo i pretvara ga u nove mišiće koji se počinju pojavljivati nakon 2 tjedna. Naime, u trećoj fazi formula kleše, dakle dodatno povećava („pumpa“) dobivene mišiće. Zahvaljujući tome, muskulatura je primjetna čak i nakon završetka tretmana.

Martin Đuran, 34-godišnji trgovac iz Rijeke, koji je kao prvi isprobao novu metodu, potvrđuje: – Da budemo iskreni, bez velikih napora i redovitog vježbanja teško je postići tijelo Herkula. Stvar dodatno otežavaju problemi s redovitom i posebnom prehranom – kaže on. – Na sreću, ova njemačka formula mi je dala muževnu figuru i uklonila nepoželjnu masnoću! – raduje se Martin.


Isključivo danas jeftinije
Testovi s potrošačima dokazali su da je nakon samo mjesec dana korištenja AAKG čak 87% muškaraca – različite dobi i fizičke kondicije – primijetilo uočljiv rast mišića i snage te redukciju masnog tkiva. Zbog toga je formula vrlo brzo stekla popularnost među dizačima utega, sportašima i trenerima u Njemačkoj, Austriji, Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj. Oni su potvrdili da su nakon mjesec dana korištenja dobili u prosjeku 10 kg isklesanih i primjetnih mišića.

Kapsule s aminokiselinom AAKG od nedavno su također dostupne u Hrvatskoj. Radi stjecanja što većeg kruga kupaca, distributer ih nudi samo na internetu. Danas je preparat dostupan po nižoj cijeni – više detalja na linku dole.

Kliknite ovdje kako biste dobili nov tretman i izgradili 10 kg novih mišića >> 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa