Obavijesti

News

Komentari 190

Otkrivamo: Kako na hrvatskom penisu tetovirati slonovu surlu

Otkrivamo: Kako na hrvatskom penisu tetovirati slonovu surlu
1

Hrvatski tattoo majstori otkrivaju najbizarnije želje svojih klijenata koji ih često traže da im ‘ukrase’ intimne dijelove neobičnim crtežima poput mačje njuške na vagini

VIDEO

Mušterije pokušavam odgovoriti od tetovaža na genitalijama, pitam ih je li to uistino ono što žele. Neke sam i uspio odvratiti jer je tetoviranje na spolovilu iznimno bolno i potrebno je čak desetak dolazaka kako bi se crtež dovršio, ispričao nam je Kenfa, vlasnik zagrebačkog Tattoo studija Jojo&Kenfa. Njegov klijent, koji nije želio odustati od namjere da intiman dio tijela ukrasi tetovažom, na spolovilo je tetovirao slonovsku surlu.

Kenfa nije jedini majstor tetovaže kojeg su tražili crteže na intimnim mjestima. Da ne zaostajemo za zemljama poput Amerike ili Kine, potvrđuje i to da je u Hrvatskoj više od 100 legalnih salona za tetoviranje. U njima rade podjednako žene i muškarci. 

Tetovirali likove iz Nintenda, Dinu Dvornika, Hannibala Lectera...

Iako s različitim idejama, gotovo se svi majstori tetoviranja slažu s jednim - važno je da je tetovaža originalna, neobična i značajna.

- Za mene ne postoji glupa tetovaža. Svaka ima svoju priču i važno je kako se likovno interpretira. Jedino što ne pristajem tetovirati su imena partnera, supružnika, cura, dečka. To je glupo jer tetovažu nikad do kraja ne možeš ukloniti - rekao nam je Marin Urbanc. U jednom od najpoznatijih zagrebačkih salona za tetoviranje u Gandalfu radi sa suprugom Stelom i prijateljem Aleksandrom Vješticom. Osim biomehanike, keltskih, vikinških i japanskih simbola ekipa majstora tetovira i portrete.

- Iako su to pretežno lica djece, baka, djedova i ostalih dragih osoba, postoje i ljudi koji na tijelu žele svoj portret. Tako je jedan mladić tražio da mu na prsa tetoviram njegovo lice dok radi grimasu - rekao je Marin. Dodao je kako je napravio i portret Dine Dvornika te Hannibala Lectera. U salon mu je prije nekoliko dana došao i mladić koji si je preko cijelog desnog kuka tetovirao likove iz Nintenda.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...