News

Komentari 1

Ovca ubojica usmrtila ženu (73) na terapijskoj farmi u SAD-u

Ovca ubojica usmrtila ženu (73) na terapijskoj farmi u SAD-u

Umirovljena medicinska sestra voljela je vikende provoditi u prirodi sa životinjama te je bila obožavana na farmi. Prošlog je vikenda krenula nahraniti ovce, ali tu 'misiju' nije uspjela preživjeti..

Kim Taylor (73) bila je umirovljena medicinska sestra koja je odlučila nastaviti pomagati zajednici i nakon prestanka radnog vijeka. Pa je tako mjesecima volontirala na terapijskoj farmi u Massachusettsu. Tamo je jedna neprofitna udruga imala svoje imanje  na kojem su nudili savjetovanje, terapiju, terapiju sa životinjama, organizirali su razne posjete škola da djeca nauče kako žive domaće životinje...

Prošlog vikenda nesretna Kim je ušla sama u dio u kojem drže ovce s namjerom da ih nahrani. Radila je to već hrpu puta pa nije smatrala kako joj treba netko pomagati. 

Na njezinu nesreću, jedna od ovaca se zaletjela u nju te su je radnici i volonteri pronašli nešto kasnije kako leži nepomično u nastambi. Pozvana je Hitna pomoć, ali bilo je prekasno. Od teških ozljeda i zastoja srca preminula je u bolnici, javlja The Sun.

- Radila je kao medicinska sestra više od 30 godina, a zadnjih je 14 mjeseci volontirala na farmi. Obožavala je životinje i to je bilo njezino omiljeno mjesto - rekla su djeca nesretne Kim za lokalne medije. 

Za nju same riječi hvale imaju i ostali članovi farme, koji su je opisali kao brižnu, marljivu i sjajnu osobu koja je jako voljela životinje.

Služba za kontrolu životinja zajedno s farmom radi na identificiranju 'ovce ubojice', a cijeli slučaj istražuju lokalna i državna policija.

 

Najčitaniji članci