Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
89 komentara

Ovdje pratite uživo koliko je novca prikupljeno za malu Milu

Podignuta je web stranica lifeformila.com koju uređuju uža obitelj i bliski prijatelji i koja će izvještavati o prikupljenim sredstvima za liječenje bolesne Mile Rončević

Foto: Facebook
89 komentara

Na dan 1.4. u 8.35 sati na računu za donacije je oko 8,2 milijuna kuna dok je na računu Zaklade Nora Šitum do sada skupljeno oko 1.649.187,61 kuna za malenu Milu Rončević, oboljelu od leukemije. Stanje svih računa biti će objavljeno na press konferenciji zakazanoj za ponedjeljak u 12 sati.

Kako bi javnost bila u svakom trenutku pravodobno informirana o donacijama podignuta je i web stranica lifeformila.com koju uređuju uža obitelj i bliski prijatelji i koja će izvještavati o prikupljenim sredstvima.

Milin otac Marin Rončević zahvaljuje od srca svima. Kaže da je Hrvatska ponovo pokazala da ima jedno srce.

- Nemam dovoljno riječi zahvale za sve dobre ljude. Sad se vidi da smo svi isti, kad je ovakva situacija u pitanju. Od Luke Modrića, do predsjednice, sve do onih koji su zadnji novac odvojili za moje dijete. Ova priča prerasla je i Milu, ova priča prerasla je sve.. - kazao je otac. 

OTAC MALE MILE (2): U POTPUNOM SMO ŠOKU 'Hvala svima. Hrvatska je opet pokazala da ima jedno srce...'

Ukoliko i vi želite pomoći, novac možete uplatiti na račun: HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”.

Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.    

VIDEO: ZA MALU MILU (2) Svi joj žele pomoći: Ugostitelji, frizeri, nogometaši, studenti...

U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu.

Žiro račun humanitarne akcije - PBZ:
Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message