Obavijesti

News

Komentari 134

Ovo je muškarac kojeg policija lovi! Naoružan je i opasan

Ovo je muškarac kojeg policija lovi! Naoružan je i opasan

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Trogiru. Navodno se radi o bivšem policajcu i obiteljskom nasilniku koji je upucao muškarca u autu i pobjegao na motoru

VIDEO

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Trogiru. Navodno se radi o bivšem policajcu i obiteljskom nasilniku koji je s motora upucao muškarca u autu i pobjegao na motoru.

- U ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi osobna vozila i to automobil marke BMW X5, crne boje  registarske oznake ST8124K  i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

Pozivamo građane ako imaju saznanja o  osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ako su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ako ga uoče, nego da odmah pozovu policiju - javlja policija.

Pucao mu u glavu jer je mislio da ga žena vara s njim?

Kako neslužbeno doznajemo, muškarci su se posvađali, a onda je napadač s motora pucao u drugoga koji je sjedio u automobilu. Navodno mu je pucao u glavu i u prsa jer je mislio da ga žena vara s njim.

Muškarca su prevezli u bolnicu.

Još nije poznato njegovo stanje.

- Dio policajaca krenuo je u potragu za napadačem, a dio je ostao na očevidu - ispričali su nam svjedoci.

Otkriven identitet napadača

Kako doznajemo, radi se o umirovljenom policajcu Branku Mamiću (55) koji je nedavno izašao iz istražnog zatvora gdje je proveo više od mjesec dana nakon što je u siječnju ove godine bio priveden i zatvoren zbog obiteljskog nasilja. 

Tada je prijetio svojoj supruzi i kćerki. Suprugu je i fizički napao lakše je ozlijedivši. Navodno je tada ispalio hitac iz pištolja kojeg je legalno posjedovao. Nije poznato je li sad iz istog oružja pucao i prema mladom muškarcu te to tek treba utvrditi daljnja istraga.

Prema pričama iz Trogira, mladog je muškarca J.M. /32/ propucao u centru grada zato što je u naletu bolesne ljubomore sumnjao da je ovaj ljubavnik njegove supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

U Trogiru upucan čovjek, policija traži napadača 01:09
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 134

VIDEO

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'
VOZAČ ZA 24SATA

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'

Vozač ZET-a, otac dvoje male djece, u subotu u 23.47 proživio je strašan napad: 'Udarao je glavom, rukama i nogama u staklo. Govorio mi je da će me ubiti. Još se tresem. Staklo me rasjeklo', rekao nam je

Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje
OBORINSKA MASA

Pogledajte nevrijeme koje ide na Hrvatsku! Na karti veće od Istre, upalio se sustav za oluje

Što se tiče utorka, bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i nestabilno. Mjestimice kiša, lokalno i jaki pljuskovima praćeni grmljavinom
Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?
POLICIJA GA JE UHITILA

Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?

Nakon pružanja hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je preminuo na mjestu događaja