News

Komentari 31

Ovo je nova Vučićeva zastupnica u parlamentu. Zbog svog poteza na sjednici izazvala reakcije

Ovo je nova Vučićeva zastupnica u parlamentu. Zbog svog poteza na sjednici izazvala reakcije

Nova zastupnica u parlamentu Srbije Staša Stojanović objavila je na svom Instagramu snimke i fotografije tijekom konstituirajuće sjednice, a zatim i odgovorila na reakcije

Vučićeva stranka SNS ima novu zastupnicu u tamošnjem parlamentu, a nije dugo trebalo da njezine fotografije preplave društvene mreže i da se zaredaju komentari. 

Zastupnica Staša Stojanović je na konstitutivnoj sjednici snimala "selfije" i objavila ih na Instagramu. 

- Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim, vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti - napisala je na Instagramu. 

- Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam - dodala je. 

Na društvenim mrežama u Srbiji korisnici su se ubrzo počeli sprdati s fotografijama u skupštini, a Staša im je i na to odgovorila. 

- Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, uslikala. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je slikanje zabranjeno. Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci - napisala je.