Obavijesti

News

Komentari 74

Ovo joj je zadnji Božić, želi da joj pošaljete što više čestitki

Djevojčica iz Utaha ima atrofiju mozga. Liječnici su joj dali još godinu dana života. Addie (6) jako voli čestitke pa je njezina obitelj pozvala ljude da joj ih šalju...

VIDEO

Addie Fausett (6) iz Utaha vjerojatno slavi svoj posljednji Božić. Djevojčica boluje od atrofije mozga. Njezina obitelj došla je na ideju da pozove ljude diljem svijeta da Addie šalju božićne čestitke. Dosad ih je dobila na stotine. 

Addie je imala samo tri godine kada je njezina majka Tami primijetila da djevojčica ne može držati olovku ili žlicu te da teško govori. Liječnici su utvrdili da joj se mozak smanjuje i puni tekućinom. Ni danas još ne znaju zašto. 

Prošli mjesec liječnici su roditeljima rekli da će Addie živjeti još najviše godinu dana i da će joj se psihičko stanje jako pogoršati te da će zaboraviti tko je i tko su ljudi koje poznaje, piše Today. 

Addie ima dvije starije sestre Shayley (10) i Audree (7), a otac im je umro protekli vikend. On i majka koja živi s djecom su bili razdvojeni. 

Addie voli sve vrste čestitki, a najdraže su joj one koje je netko sam napravio.  

Addie čestitku možete poslati na adresu Addie Lynn and Sisters, P.O. Box 162, Fountain Green, UT 84632, a možete i posjetiti njezinu Facebook stranicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...