News

Komentari 32

'Ovo selo je ukleto, svi koji su živjeli kraj rijeke su brzo umrli'

'Ovo selo je ukleto, svi koji su živjeli kraj rijeke  su brzo umrli'

Samo smrtovnice možete vidjeti! Jedan susjed želi prodati kuću i odseliti što dalje od rijeke, na brdo, jer misli da ovdje nisu "čista posla", ispričao je jedan stanovnik Bresja u Srbiji

Dvoje ljudi, Svetislav Milenković (69) i njegova žena Snežana Plašintović (54) ubijeni su krajem veljače u svojoj kući kod mjesta Jagodine u Srbiji. Motiv nije poznat, no mještani imaju svoju verziju. 

Naime, čak devetero ljudi iz naselja Bresje umrlo je u zadnjih šest mjeseci, a neki mještani vjeruju da je selo - ukleto. 

- Boji se narod, u svakoj kući koja je kraj rijeke je netko umro u kratkom vremenskom razmaku. Samo smrtovnice možete vidjeti! Jedan susjed želi prodati kuću i odseliti što dalje od rijeke, na brdo, jer misli da ovdje nisu "čista posla" - ispričao je jedan stanovnik, a s njime se složila i susjeda Milica kojoj je prije desetak dana preminuo suprug. 

Forenzičari su nakon ubojstva supružnika pretražili njihovu kuću, ali i cijelo selo - no oružje nisu pronašli. Svetislav je, kako piše Kurir, 2011. godine uhićen s prijateljem zbog pedofilije. Sud ga je teretio da je obljubio kćer (15) svog prijatelja te da je natjerao njezinu prijateljicu da gleda spolni odnos. 

No, nakon sedam mjeseci iza rešetaka oslobođen je svih optužbi te je tužio državu za narušen ugled i dobio 60.000 eura odštete. 

Najčitaniji članci