Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo su najljepši modeli ljetnih sandala i torbi iz Aldo kolekcije!

Ovo su najljepši modeli ljetnih sandala i torbi iz Aldo kolekcije!
6

Cipele i torbe najveća su strast svih žena, a kanadski brend ALDO pravo je odredište za sve ljubiteljice chic modnih dodataka! Super atraktivne modele odnedavno možeš naručiti i online, putem Aldo web shopa gdje se nalazi apsolutno sve što ti je potrebno za savršenu stylish kombinaciju: trendy cipele i torbice i cool modni dodaci! Velik dio asortimana možeš kupiti po odličnim cijenama: izdvojeni dio kolekcije na akciji je do 40%, a ponuda se konstantno nadopunjuje novim modelima!

Obuću i torbe koje će dominirati streetstyle kombinacijama ovog ljeta prepoznale su i hrvatske influencerice Dora, Anđela i Ana, a ovo su neki od modela koji su im zapeli za oko! Ovisno o stilu koji preferiraš, u ALDU možeš pronaći razne modele: ravne pink sandale koje bira Anđela Rončević, efektne sandale s punom petom koje je u svom stajlingu kombinirala Ana Bacinger ili jednostavne sandale s tankim remenčićima inspirirane 90-ima koje je za sebe izabrala Dora.

Osim modela koje su odabrale naše modno osvještene influencerice, u Aldo su stigli i brojni novi modeli u kojima ćeš zasjati na svim ljetnim zabavama! Bijele, bež i nježno roze nijanse već dugi niz sezona apsolutni su must-have svih garderoba, a u Aldo ponudi možeš pronaći sandale koje će nadopuniti tvoje ljetne kombinacije i stvoriti savršenu #summervibes kombinaciju!

Uz fashion cipele za potpuni dojam svakako je potrebna i dobra torba! Svi trendovi sezone obuhvaćeni su u ALDO ponudi: mini torbe, veliki modeli u koje stane sve što zamisliš ili večernje torbice koje ćeš rado nositi u ludim provodima! Ljeti najradije biramo svjetlije nijanse, ali ako si ljubiteljica jarkih boja i upečatljivih uzoraka, ne brini, u Aldo ponudi ćeš sigurno pronaći model za sebe!

Ljeto samo što nije stiglo, a to znači da je vrijeme za osvježavanje garderobe! I na plaži možeš biti stylish, a to je najlakše postići uz modne dodatke poput šešira ili upečatljivog nakita. Definitivni hit ljeta su narukvice koje je u suradnji s ALDOM kreirala poznata influencerica Rocky Barnes, a možeš ih upariti s preslatkim naušnicama s pomponima i kreirati idealan ljetni look!

Ako među istaknutim proizvodima nisi pronašla svoj it komad, provjeri ALDO ponudu koja se na tjednoj bazi nadopunjuje novim modelima i pronađi svoje sandale ili torbu koje će obilježiti tvoje ljetne dane i kombinacije!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.