Obavijesti

News

Komentari 4

Ovo su vaše fotografije godine: Magarci, Fićo i puno ljubavi...

Ovo su vaše fotografije godine: Magarci, Fićo i puno ljubavi...
10

Magarci koji vole glazbu, prosidbe pod morem ili jarac u autobusu, samo je dio fotografija koje ste nam poslali ove godine. Šaljite nam ih i dalje. Nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna...

VIDEO

Hit je šišanje na rivi

Imam tri centimetra kose i previše mi je dati 180 kuna za šišanje i brijanje, našalio se čitatelj, koji se u lipnju šišao nasred rive u Hvaru.

Kleknuo je pod morem

Par iz Njemačke zajedno živi već devet godina i ima dvoje djece. No nisu vjenčani. Andreas je Oksanu zaprosio tijekom ronjenja u kolovozu na Viru.

Jarca na povodcu uveo u autobus

U busu Autotroleja linije 29 u Rijeci muškarac je u siječnju na povodcu vodio jarca. U busu je bilo još nekoliko ljudi, ali jarac je bio miran.

Pod vodu spustili kip Isusa Krista

Kip Isusa Krista od osam metara postavili su u travnju pod morem u uvali Jelinak kraj Trogira. Riječ je o projektu “Križni put pod morem”.

Magarci samo žele da im pjeva

Kad magarac Mika čuje da je na imanje u Kasunima u Bosiljevu stigao Babaluj, odmah zanjače i okupi krdo oko gorskog mariachija Julijusa Zorka (66).

S 'Mečkom' je poravnao teren

Pokraj stadiona NK Virovitica Mercedes je u svibnju ravnao teren valjkom. Tajnik kluba potvrdio nam je da je on s autom od 205 ‘konja’ poravnao teren.

Vozile 130 na sat, pretekao ih Fićo

Dvije djevojke vraćale su se početkom lipnja autocestom A1 iz Zadra za Zagreb. Vozile su se 130 km/h kad ih je pretekao Fićo. I BMW mu se micao s puta.

Sad ću si na Rivu donijeti fotelju

Oj šošo, šošana, sretno je pjevao muškarac dok je u listopadu sjedio u fotelji kraj mora na splitskoj rivi. Kraj njega su stajala tri štapa s kojima je lovio ribu.

Vau, vau, ovdje čuvam ja

Kako bi spriječili odvoz otpada na brdo iznad Novog Vinodolskog nadležni su postavili rampu na cestu i zaštitara, plišanog psića. Naš čitatelj snimio ga je na zadatku.

Svaku vašu priču, fotografiju ili snimak koji objavimo u novinama honorirat ćemo sa 100 do 1000 kuna. Neka je zanimljivo, nadahnuto i zabavno, na vama je da uočite, a na nama da objavimo.

Tel: 01/24-24-242 • MMS 099/224-2424
reporter@24sata.hr • Viber • WhatsApp
twitter.com/24sata_hr • facebook.com/24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.