Obavijesti

News

Komentari 111

Ozlijeđenu curicu prevezli su u dom, majka želi posjetiti kćeri

Ozlijeđenu curicu prevezli su u dom, majka želi posjetiti kćeri
1

Sestre u dobi od devet mjeseci i dvije godine bit će smještene u udomiteljsku obitelj ili će ostati u Nazorovoj. Očuh je u zatvoru, a majka bi ih vidjela

VIDEO

Posjetila sam kćer u ponedjeljak u bolnici i ona je dobro. Bila je vesela i razigrana. U utorak oko 11 sati su me iz Centra za socijalnu skrb obavijestili da će je isti dan odvesti u Zagreb u Nazorovu, rekla nam je majka (20).

Dodala je da se u Zagrebu već nalazi njezina devetomjesečna kći i da čeka rješenje kako bi mogla posjetiti djecu. U sudskom rješenju o oduzimanju djeteta biti će navedeno vrijeme i vrsta kontakta majke s kćerima. Po svemu sudeći, sestre u dobi od devet mjeseci i dvije godine će po pravomoćnosti rješenja biti smještene u udomiteljsku obitelj ili će ostati u Domu za djecu u Nazorovoj. U roditeljski dom, gdje je obitelj živjela u podstanarskom stanu, više se ne vraćaju. 

Djevojčica (2) prošlog četvrtka primljena je na Odjel pedijatrije bolnice u gradu na sjeverozapadu zemlje gdje su utvrdili da ima ozljede spolovila koje su sašili na Ginekološkom odjelu. Kako je riječ o djetetu koje je već ranije bilo u bolnici zbog ozljeda pozvana je policija. Idućeg jutra oni su priveli očuha (25). Na temelju zahtjeva Županijskog državnog odvjetništva sutkinja mu je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Očuha, koji je priznao curicu, tereti se za kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta. Iz nadležnog Centra za socijalnu skrb rekli su nam da su o slučaju Ministarstvu poslali očitovanje, ali do srijede do 14 sati nisu dobili nikakvu povratnu informaciju.

- Do sada ta obitelj nije bila u tretmanu Centra i stoga nam je obitelj nepoznata - rekla nam je ravnateljica centra.  Kako ministarstvo nadzire rad svih centara ono će, pretpostavlja se, tražiti i dodatno očitovanje nadležnog centra iako za to nemaju zakonsku obvezu. 

Kako smo ranije pisali, osumnjičeni se pred sutkinjom branio šutnjom. Navodno je rekao kako je djevojčicu udario otvorenim dlanom po guzi. Negira bilo kakav spolni odnos. Njegovi roditelji su u šoku. Ne vjeruju da je njihov sin to mogao napraviti. Tvrde da se prema djeci korektno ponašao. Budući da se roditelji osumnjičenog i majka djevojčice nalaze na popisu svjedoka koji nisu ispitani, nisu mogli dobiti suglasnost da ga posjete u zatvoru. Rekli su nam da osumnjičeni sve teško podnosi. Javnost je zgrožena slučajem, ali oni koji poznaju obitelj tvrde da je bolji bio otac, jer je majka bila ta koja je znala tući djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa