Obavijesti

News

Komentari 50

Pa ti čini dobra djela: Dao joj spermu, ali ona traži i novac

Pa ti čini dobra djela:  Dao joj spermu, ali ona traži i novac
1

Velika Britanija: Homoseksualac Mark Langridge prije 13 godina donirao je spermu lezbijskom paru. Dobile su dvije kćeri. Majka sad traži 250 kuna alimentacije tjedno

VIDEO

Homoseksualac Mark Langridge (47) iz Velike Britanije nije želio imati djece, ali njegove prijateljice koje su lezbijke htjele su djecu, pa im je on odlučio pomoći. Ipak, njegovo dobro djelo mu se "vratilo" nakon 13 godina u obliku pisma kojim ga se traži da za djecu plaća alimentaciju. Donirao je spermu, a njegove prijateljice su dobile dvoje djece. Djecu nije vidio od 2004. godine, a nije upisan ni u njihove osobne dokumente, javlja Daily Mail.

Ipak, socijalna služba sada od njega traži da plaća 250 kuna alimentacije tjedno, a muškarac je istaknuo kako si to ne može priuštiti. U tom bi slučaju svojim biološkim kćerima trebao isplatiti više od 75.000 kuna dok ne postanu punoljetne.

O cijeloj situaciji je Mark razgovarao sa svojim dugogodišnjim partnerom Shaunom Keebleom, s kojim je u vezi već 17 godina. Obojica su komentirala kako nisu htjeli imati djece, a sada se osjećaju kao žrtve sistema. 

Prva djevojčica rođena je 1998. godine, a druga 2000. godine. Od rođenja djece je neko vrijeme bio u kontaktu s njihovom majkom, a djevojčice je nekoliko puta i vidio. 

Ipak, od 2004. godine nemaju nikakvog kontakta. 

U međuvremenu se lezbijski par razdvojio. Djeca su ostala sa biološkom majkom, dok ih njena bivša partnerica uredno posjećuje. Marku nije jasno zašto ona ne plaća nikakav oblik alimentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...