Obavijesti

News

Komentari 152

'Pištolj! Ima pištolj!': Trumpa hitno evakuirali sa pozornice

'Pištolj! Ima pištolj!': Trumpa hitno evakuirali sa pozornice
6

Nakon što su uočili muškarca za kojeg se pomislilo da ima pištolj, agenti Tajne službe brzo su odvukli Donalda Trumpa sa skupa u Renu. No, pištolja nije bilo i Trump se ubrzo vratio

VIDEO

Tajna služba noćas je hitno evakuirala Donalda Trumpa sa skupa u Nevadi, nakon uzbune da netko u gledalištu ima pištolj. Odmah su obavili i pregled, ali oružje nisu pronašli.

70-godišnji republikanski kandidat pojavio se nekoliko minuta kasnije, kada je osumničenik već bio uhićen, izjavljujući: "Nitko nije rekao da će nam biti lako,“  i  "Želim se zahvaliti tajnim službama“.

Republikanski predsjednički kandidat je nastavak govora završio s uobičajenim samopouzdanjem, prihvaćajući pljesak mnoštva prije povratka u sigurnost aviona.

Republican presidential nominee Donald Trump discusses a security incident, where he was hustled off the stage by security agents, during a campaign rally in Reno, Nevada

Televizijska snimka pokazala je da su pripadnici sigurnosnih službi na zemlju prikovali osumnjičenog bijelca i pretražili ga, te zatim odveli u pritvor. Policija je, nakon što je utvrđeno da oružja nije bilo, pustila osumnjičenika. 

Cijela strka nastala je nakon što je netko među publikom povikao 'pištolj' tijekom sukoba s muškarcem koji je imao natpis 'Republikanci protiv Trumpa'. Nakon što su ga pustili, muškarac je rekao da je on republikanac koji je došao ovdje izraziti svoje protivljenje Trumpu. 

- Došao sam ovdje sa transparentom i očekivao zvižduke.. ali ovo je bio samo znak - rekao je Austyn Crites za KTVN. Kad ga je izvadio, ljudi oko njega su ga počeli napadati i udarati i kaže da je netko tada povikao "pištolj". Nekoliko sati je proveo na ispitivanju i nakon provjere su ga pustili. 

- Nemam ništa protiv Trumpovih pristaša. Svi smo mi registrirani republikanci i podržavamo brojne iste kandidate na lokalnim razinama. Ali, ozbiljno sam zabrinut zbog Trumpa - rekao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"