Obavijesti

News

Komentari 41

Pao je s osam metara visine: 'Glava mu je bila sva krvava'

Pao je s osam metara visine: 'Glava mu je bila sva krvava'
3

Riječanin M. Š. (33) je teže ozlijeđen u četvrtak, kada se pri čišćenju prozora na drugom katu zgrade, poskliznuo i pao na beton pored kafića Caffe Vecchia

VIDEO

Riječanin M. Š. (33) je teže ozlijeđen u četvrtak oko 9 sati, kada se pri čišćenju prozora na drugom katu zgrade broj 5 u Jedrarskoj, bočnoj ulici kod Riječke gradske biblioteke, poskliznuo i pao na beton pored kafića Caffe Vecchia.

Muškarac se oporavlja u riječkoj bolnici i, kako kažu upućeni, dobro je.

- Noga mu je u gipsu i ima nekolicinu šavova, ali srećom kičma, vrat i glava su mu u redu i nema teže posljedice - potvrdila je poznanica ozlijeđenog.

Do nesreće je došlo kada je djelatnik riječke firme za čišćenje, s unutarnje strane kancelarije obavljao posao čišćenja prozora u kancelariji Riječkog obrtničkog zbora. Pretpostavlja se da se previše nagnuo preko prozora te se nespretno poskliznuo.

- Nalazila sam se u susjednoj sobi kada sam začula čudan zvuk. Upitala sam ga je li sve u redu no kako nisam čula odgovor došla sam u susjednu sobu i vidjela da ga nema. Iz uličice se čulo komešanje i kada sam pogledala kroz prozor vidjela sam da čovjek leži na betonu ispod zgrade - kaže djelatnica ureda, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć te pohrlila u prizemlje pomoći nesretniku.

Ljudi iz kafića ispod zgrade također su odmah potrčali u pomoć i nesretniku stavljali obloge do dolaska medicinara.

'Glava mu je bila krvava, no bio je pri svijesti'

- Pao je na prednji dio tijela. Glava mu je bila krvava, no bio je pri svijesti i zahvaljivao nam. Kada je došla Hitna rekao je da mu samo ne diraju stopalo, koje ga je jako boljelo. Također je promrmljao kako se ovako nešto može samo njemu dogoditi. Hvala Bogu dobro je prošao, imao je sreće u nesreći uzimajući u obzir da je s visine od oko osam metara pao direktno na beton - rekli su gosti, djelatnici i postolar obližnje radionice.

S krova pao muškarac u Otočcu

U padu s krova u četvrtak se teško ozlijedio muškarac (41) iz Virovitice, djelatnik tvrtke koja obavlja radove na zamjeni krova trgovine u Otočcu. Nesreća na radu je bila oko 19 sati kada je nesretni muškarac propao kroz krov s nekoliko metra visine. Čitateljica koja je se u to vrijeme našla u trgovini zgrozila se kada je uočila teško ozlijeđenog muškarca u lokvi krvi na podu trgovine u kojoj su djelatnici radili za blagajnom kao da se ništa nije dogodilo.

- Čovjek je ležao na podu, bez svijesti, u lokvi krv. Glava mu je bila sva krvava i oko njega su se okupili kupci. Pokušali su mu pomoći, stavljali su mu nešto na glavu, te pozvali hitnu pomoć, a blagajna nije prestajala sa radom – kazala je čitateljica dodajući da radovi na krovu trgovine traju već nekoliko dana.    

- Djelatnik (41) tvrtke koja obavlja radova na zamjeni krova trgovine u Otočcu u četvrtak je oko 19 sati iz neutvrđenog razloga pao s krova na betonsku podlogu trgovine. U padu je zadobio teške tjelesne ozljede. Smješten je na Odjelu intenzivne njege u Općoj bolnici Ogulin. Očevid je izvršen u prisutnosti inspektora zaštite na radu koji dalje postupa po događaju – kazala je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)