Obavijesti

News

Komentari 148

Dječak (9) koji je umro tati na rukama ustrijeljen iz zračnice?

Dječak (9) koji je umro tati na rukama ustrijeljen iz zračnice?
1

KOBNA IGRA Devetogodišnji Jakov Vidović iz Sušine kraj Đurđenovca pao je u nesvijest kod bake nakon što je pao s romobila. Nije se više probudio. Imao je unutarnje krvarenje

VIDEO

Dječak (9) iz Sušine kod Đurđenovca, koji je iznenada preminuo u ponedjeljak poslijepodne, neslužbeno se doznaje, ustrijeljen je hicem iz zračne puške. Policija cijeli slučaj još istražuje. 

Bako, jako sam ti se udario i jako me boli tu, rekao je, uz bolni izraz lica, Jakov Vidović svojoj baki nakon što je došao k njoj u kuću.

Držao se rukom za prsa. Baka je pogledala mjesto koje je pokazao, ali nije vidjela ništa. Nekoliko trenutaka ga je tješila, no dječak je počeo gubiti svijest i pao. Godinu dana mlađem unuku, koji se do maločas igrao s bratom, rekla je da brzo otrči po tatu. Njihova kuća bila je stotinjak metara dalje. Odmah su pozvali i Hitnu pomoć.

Mlađi sin otrčao po tatu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mlađi je sin dotrčao kući i rekao da brzo dođem jer bratu nije dobro. Kad sam došao, bio je bez svijesti. Pregledao sam ga cijelog. Nije imao nikakve vidljive ozljede na sebi. Pitao sam mlađeg sina je li Jakov možda pao s balkona ili se nekako udario glavom u beton pa zbog toga izgubio svijest. Maleni je rekao da su bili na romobilu i da je Jakov pao, ali ne na glavu nego na prsa. No na prsima nisam ništa vidio. Pokušali smo ga osvijestiti, no bez uspjeha. Držao sam ga na rukama i krenuo staviti u automobil da ga vozim u bolnicu. Tad smo začuli sirene Hitne pomoći u ulici. Oni su ga odmah počeli oživljavati.

- Bio sam uvjeren da to nije ništa strašno i da će se svaki čas ustati, ali ništa. Vrijeme je prolazilo, skoro sat vremena, a moj dječak umirao mi je na rukama, nije se micao - jecajući, još u šoku, priča Jerko Vidović, koji još ne vjeruje da je sve to što se dogodilo u trenutku.

Igru dva dječaka na ulici vidjeli su i susjedi. Oni su posvjedočili kako su se dva brata vozila na romobilu. U jednom trenutku, Jakov je pao. Nitko nije primijetio na što je pao. Kotačić romobila je otpao, ali dječak nije pao na svoje malo vozilo nego na tlo pored njega. Obdukcija je, kaže shrvani otac, pokazala da je tijekom nezgodnog pada na predmet oštrog ruba probijena plućna maramica i da je dječak umro zbog unutarnjeg iskrvarenja. Vidljivih ozljeda na njegovu tijelu, kaže, nije bilo.
O dječakovoj smrti bolnica je obavijestila policiju. Osječka policija obavila je prve izvide, rekao je glasnogovornik Vlado Krznarić i dodao da nastavljaju istragu.

Uzorna seoska obitelj

Tata Jerko, osim stradalog Jakova, ima još tri sina. Vidovićevi su uzorna seoska obitelj za čiju djecu svi imaju samo riječi hvale. Maleni Jakov bio je fizički snažan dječak, ali mještani kažu kako je bio jako dobar i nikome se nije zamjerao. Koliko znaju, nije se žalio na zdravstvene tegobe. Njegova je iznenadna smrt obavijena velom nepoznanica, no roditeljima ništa ne može vratiti njihovo dijete. Smrt malenog Jakova Vidovića potresla je cijeli našički kraj.

Oštar predmet probio plućnu maramicu

Nije imao vidljivih ozljeda. Reanimirali su ga sat vremena. Otac je rekao da je obdukcija otkrila kako mu je tijekom nezgodnog pada na predmet probijena plućna maramica. Umro je od unutarnjeg iskrvarenja. 
Bolnica je o 
svemu obavijestila policiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...