Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Paraglider zapeo u krošnji pa se sam spustio na tlo

Jak vjetar je podigao paraglidera previsoko. Zbog toga je on izgubio putanju i promašio stazu na obližnjoj livadi. Sam je sišao i skinuo svu opremu

anonimno
Foto: anonimno
6 komentara

Šetala sam s djecom. Svratili smo do trgovine, a zatim se zaputili u obližnji park. Pokraj župne crkve u krošnji visoke breze visio je mladić. Paragliderom je zapeo među grane. Uspio je otkopčati sigurnosne pojaseve i izvući se iz sjedalice. Preko grana se spustio na tlo, rekla nam je čitateljica. Ona je u petak poslijepodne u Ivancu kraj Varaždina fotografirala mladog paraglidera. Prolaznici su mu ponudili pomoć u skidanju opreme s drveta. No on se vrlo brzo snašao i donio ljestve. Popeo se i jako povlačio špagu sjedalice. Ubrzo je uspio srušiti paraglider i sjedalicu. - Spuštao sam se s brda. Taj dan je puhao jak vjetar i podigao me previsoko, zbog čega sam izgubio putanju i promašio sletnu stazu na obližnjoj livadi. Trebalo mi je vremena da siđem, ali nisam imao većih problema - rekao nam je paraglider. Nasreću, mladić se pri slijetanju nije ozlijedio.

ZAPLEO SE U ŽICE ELEKTRIČNIH VODOVA
Prije dvije godine Josip Barba (33) iz Zaprešića ostao je visjeti samo nekoliko metara od zemlje. Pribrano je otpustio sigurnosne pojaseve i pao na tlo. Vatrogasci su pažljivo skinuli paraglider. Josip je nespretno doskočio na tlo i otkotrljao se u potok. Izvukao se bez ogrebotine.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message