Obavijesti

News

Komentari 239

Dragan Paravinja u završnim riječima na sudu: Nisam kriv!

Dragan Paravinja u završnim riječima  na sudu:  Nisam kriv!
2

Prošlo je gotovo 500 dana od kada je maturantica Antonia ušla u kamion s plavom ceradom. Njezino tijelo nikad nije pronađeno. Sudska presuda se očekuje u petak

VIDEO

Dragan Paravinja danas je iznio svoje završne riječi u sudnici Županijskog suda u Šibeniku gdje mu se sudi za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonie Bilić.  Kako je javnost tijekom cijelog suđenja bila isključena zbog činjenice da je Antonia Bilić maloljetna, od odvjetnika obitelji Bilić doznajemo kako je Paravinjino obraćanje trajalo vrlo kratko i u kojem je još jednom ponovio da nije kriv, te je opisao splet okolnosti koje su dovele do njegova uhićenja. 

Istovremeno, Paravinjina odvjetnica nije htjela ništa reći. Tek je  još jedanput prenijela žaljenje svoga klijenta zato što sud nije pustio novinare u sudnicu. Na završnim riječima Paravinje bila je samo Antonijina sestra, koja ništa nije htjela reći. 

Sudska presuda Draganu Paravinji donijet će se u petak u 9.30 sati i bit će otvorena za javnost.

Podsjetimo, prošlo je gotovo 500 dana od kada je maturantica Antonia ušla u kabinu kamiona s plavom ceradom. Suđenje je trajalo 232 dana.

U postupku je ispitano više od 40 svjedoka, no nitko od njih nije želio govoriti za medije. Suđenje je, po želi obitelji Bilić, bilo zatvoreno za javnost, iako je Paravinja inzistirao da novinari na suđenju budu prisutni. Predstavljao se žrtvom montiranog procesa. 

Iako tijelo mlade djevojke nikada nije pronađeno tužitelji za Paravinju traže maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina. Od dokaza je pronađena Antonijina krv u njegovom kamionu, koja je bila kemijski očišćena pa je pronađena samo mala količina. Također, u kamionu je nedostajao alat i zavjesa koja je bila pregrada između vozačkog djela i kreveta. Zbog toga su istražitelji sumnjali da je Paravinja Antoniju bacio u jezeru, prije da ju je zakopao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...