Obavijesti

News

Komentari 78

'Parkirao' na krov u Zagrebu: Vozio unazad i pao na skladište

'Parkirao' na krov u Zagrebu: Vozio unazad i  pao na skladište
4

Vatrogasci su poslani na intervenciju u zagrebačku Rokovu ulicu nakon dojave da je automobil s parkirališta završio na krovu kuće. Vozač je, prema prvim informacijama, neozlijeđen

VIDEO

Vozač je bio u Rokovoj ulici i išao je unazad. Upao je u dvorište i stao na krovu. Izašao je van neozlijeđen, rekla nam je čitateljica 24sata koja je poslala fotografiju nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO: U pomoć su pozvani vatrogasci i policija.

Nesreća na zagrebačkom Britanskom trgu: Autom išao u rikverc i sletio ljudima u dvorište Reporterka: Nikol Zagorac

Objavljuje 24sata u Petak, 15. svibnja 2020.

Automobil marke marke Fiat ostao je zaglavljen. U pomoć su pozvani vatrogasci i policija. Kako doznajemo, prostorija na koju je pao služi kao skladište obližnjih ugostiteljskih objekata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Intervencija je u tijeku.

- Supruga i ja smo ručali i odjednom čuli tutnjavu. Kroz prozor smo vidjeli kako nam kroz dvorište 'leti' auto, priča nam James Cocose nakon šoka koji su proživjeli.

Kad su izašli van, nisu mogli vjerovati što gledaju - auto koji visi gornjeg, povišenog dijela dvorišta na ono donje.  Mladi vozač je, naime, kroz Rokovu ulicu na zagrebačkom Britanskom trgu, koja je iznimno strma, krenuo u rikverc. No, izgubio je kontrolu, probio ogradu, prošao kroz Jamesovo dvorište i vrt i skoro sletio u donji dio dvorišta. Zidić u donjem dijelu ga je spasio da auto ne tresne pa je prednjim kotačima ostao stajati na gornjem dijelu dvorišta, a stražnjim kotačima na donjem zidiću. 


- Što se to upravo dogodilo, pitali smo se u šoku. Brzo smo istrčali van da vidimo je li vozač dobro. Supruga je odmah nazvala Hitnu, a mladi vozač je bio isto bio u šoku, ali dobro. Ispričavao nam se. Hitna ga je odvezla u bolnicu, malo je natučen, ništa strašno. Nevjerojatno je kako auto nije pao skroz dolje na dvorište, nismo mogli vjerovati što gledamo - rekao nam je James koji se u kuću uselio prije dva tjedna.

Malo prije nesreće supruga je bila u dvorištu i okopavala vrt. Srećom su ušli u kuću na ručak. 

- Da je tamo ostala, mogao ju je pokositi. Tako da je ovo super prošlo, hvala Bogu. Samo je ograda strgana, lako za to. Svi smo živi i neozlijeđeni - kaže.

Na teren su izašli odmah i vatrogasci JVP Zagreb, ali morali su čekati da policija najprije napravi očevid i da vide kako će uopće izvući auto., hoće li uspjeti vučna služba ili će morati intervenirati i oni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag