Obavijesti

News

Komentari 0

Party avion u Zaboku: Imat će bazen i karting-stazu ispod...

Party avion u Zaboku: Imat će bazen i karting-stazu ispod...
16

U dvorištu u Strmecu Stubičkom, Robert je u ponedjeljak parkirao umirovljeni putnički avion Fokker-100 koji je otkupio od Zračne luke Osijek, a potom ga dopremio u Zagorje

VIDEO

Jako volim djecu i svojoj sam uvijek priuštio sve što sam mogao. Želim da i druga djeca budu sretna kao moji klinci. To mi je glavni motiv za cijeli ovaj projekt, priča nam Robert Sedlar (50) iz Zaboka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Robert ‘parkirao’ avion u svoje dvorište u Zagorju: ‘Svi se šale da se tu srušio!’ 01:31

U dvorištu u Strmecu Stubičkom, Robert je u ponedjeljak parkirao umirovljeni putnički avion Fokker-100 koji je otkupio od Zračne luke Osijek, a potom ga dopremio u Zagorje. Sastavit će ga i u njemu napraviti prostor koji će iznajmljivati za dječje rođendane, ali i momačke i djevojačke zabave, tulume i razne evente. Priznaje da mu se prijatelji neprestano javljaju i ispituju ga kad treba doći početi raditi:

- Znaju da većinu projekata radim sam pa mi žele pomoći. Na preuređenju će raditi dvadesetak ljudi. Jedna grupa će uređivati interijer, a druga eksterijer.

Trošak cijelog projekta ne želi otkrivati jer, kako kaže, ne može procijeniti koliko će sve skupa stajati.

- Teško mi je reći, čak i okvirno. Prvi put ovako nešto radim. Trošak ću vam reći na otvorenju, 8. ožujka iduće godine - zaključuje Robert.

Karting staza
Ispod aviona bit će postavljena mala karting staza. Na njoj će se nalaziti zrakoplov koji će, pak, stajati na kotačima. Cijela staza bit će asfaltirana tako da će izgledati kao da Fokker-100 zapravo stoji na aerodromskoj pisti.
Simulator
U kokpitu će biti postavljena dva simulatora letenja. Gosti će tako imati vrlo vjeran prikaz i doživljaj letenja, tim više što se nalaze u samom zrakoplovu. Oni koji unajme Fokker-100 imat će pravi osjećaj kao da uistinu upravljaju avionom.
Djevojačka
Sastavljeni i preuređeni Fokker-100 iznajmljivat će se prvenstveno za dječje rođendane, no moći će se iznajmiti i za djevojačke i momačke zabave, razne evente, tulume, proslave i slično.
Bazen
Na desnom krilu zrakoplova Robert će postaviti bazen veličine pet puta osam metara u kojemu će se djeca, ali i odrasli moći kupati te tako uživati u svim atrakcijama aviona.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca