Obavijesti

News

Komentari 0

Pas Barni je živ! Našli su ga, ali pobjegao je jer je uplašen

Pas Barni je živ! Našli su ga, ali pobjegao je jer je uplašen
3

Nakon 25 dana traganja za ljubimcem ulicama Zagreba, Sarajlija Fahrudin u srijedu je prvi put vidio svog Barnija. Živ je i zdrav, ali nažalost preplašen pa je pobjegao

VIDEO

Živ je, Barni je živ! Ne mogu ni opisati kako se osjećam, tako sam sretan bio kad sam ga ugledao, ushićen je bio Fahrudin Bravo (49).

Nakon 25 dana očajničkog traganja za voljenim ljubimcem ulicama Zagreba, Sarajlija Fahrudin u srijedu je prvi put vidio svog Barnija. Živ je i zdrav, ali nažalost preplašen pa je opet pobjegao. Nalazi se na području Sesveta.

- Svih ovih dana dobivali smo dojave na kojim lokacijama je viđen Barni, no svaka potraga je bila bezuspješna. Nitko ga nije uspio ni fotografirati pa sam bio i skeptičan da se radi o njemu. No dojava je bila itekako uspješna. Našao sam Barnija, ali uplašio se. Krenuo sam k njemu pa je počeo bježati. Očito je toliko istraumatiziran. Pobjegao je niz potok i nisam ga uspio uloviti - kaže Fahrudin koji je zbog toga tužan, ali istodobno i sretan.

- Bitno mi je da sam na svoje oči vidio da je živ i zdrav. Više nema zavijenu nogu, a vidim da je i u odličnoj kondiciji. To je sad najvažnije. Odmah mi je lakše kad znam da ne leži u nekom jarku - kaže s olakšanjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U potragu za sarajevskim bjeguncem uključili su se brojni Zagrepčani dobra srca. Po cijelom Zagrebu polijepili su i plakate nadajući se kako će netko prepoznati Barnija. Podsjetimo, Barni je pobjegao iz veterinarske klinike Kreszinger još 1. studenog. Nakon operacije noge, izašao je kroz prozor i odšepao u nepoznato. Fahrudin i Edina Pašić (25) brinuli su o njemu. Njih dvoje brinu o napuštenim i ranjenim psima u Sarajevu. Barnija su spasili od smrti i lutanja ulicama, a sad ponovno proživljava istu sudbinu.

- On za nas nije samo pas. On je nama kao član obitelji. Toliko smo shrvani što nije s nama - kaže Fahrudin koji moli sve ljude da ne pokušavaju uloviti Barnija ako ga nađu jer će pobjeći.

- Prijatelji i ja ćemo se sad podijeliti u manje grupe, ostavili smo mu hrane uz potok i čekamo. Ako ga netko vidi, neka samo javi na broj 0912346534 i ne lovi ga jer je preplašen - kaže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina