Obavijesti

News

Komentari 38

Pas koji je napao Osamu ima titanski zub jer je slomio svoj

Pas koji je napao Osamu  ima titanski zub jer je slomio svoj
1

Nije moguće da pas postaje agresivniji i opasniji ukoliko ima titanske zube. Takvi zubi nisu dovoljno stabilni kao što su prirodni zubi, rekao je trener pasa iz SAD-a

VIDEO

Psi s titanskim zubima pomagali su američkim specijalcima u likvidaciji Osame bin Ladena, prenijeli su početkom tjedna svjetski mediji. Navode kako im je u akciji pomogao najmanje jedan belgijski ovčar, vrste Malinois, prenosi The Sun. Navodi se da su njegovi titanski zubi, koje su mu ugradili operacijskim zahvatom, dovoljno jaki da probiju i pancirke. Pas, koji je bio sa specijalcima, imao je posebno odijelo. Ipak, glasnogovornik američke Organizacije za tajne akcije rekao je kako neće davati nikakve izjave o tome. 

The Daily navodi kako je upravo taj pas odgovoran za ubijanje Osame bin Ladena. Ipak, Wired.com piše kako postoji problem, jer da pas zaista ima titanske zube, to bi značilo da nešto nije u redu s njim. 

- Nije moguće da pas postaje agresivniji i opasniji ukoliko ima titanske zube. Takvi zubi nisu dovoljno stabilni kao što su prirodni zubi. Vjerojatnije je da će otpasti titanski zub ukoliko pas napadne čovjeka, nego prirodni zub - rekao je Jeff Franskin, šef centra za treniranje pasa Cobra Canine. 

Dodao je kako je pas imao titanske zube, jer je svoje prirodne slomio. Kaže kako je to isti medicinski proces kojem se podvrgavaju ljudi koji si ugrađuju umjetni zub. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao