Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Pazin: Običan dizel prodaju po cijeni od 17,83 kune?!

Cijene su na crpki normalne, samo su krivo upisane na displayu, rekla je čitateljica. S.D. pretpostavlja da je riječ o nekom kvaru...

S.D.
Foto: S.D.
8 komentara

Prolazila sam kraj Inine benzinske i pogledala na zaslon s cijenama goriva. Zbunila sam se odmah jer su cijene bile krivo napisane, rekla je čitateljica S.D.
Cijene je slikala u subotu na benzinskoj crpki u Pazinu. Prema zaslonu, super 98 je besplatan, super 95 stoji 7,90 a cijena dizela je rekordnih 17,83 kune.
- Za super 98 koji stoji 0 kuna sam sigurna da stoji tako upisan već mjesec dana. Pretpostavljam da je riječ o nekom kvaru ili djelatnici jednostavno ne znaju namjestiti cijene - kaže S.D.
Predsjednica Društva za zaštitu potrošača Jadranka Kolarević kaže kako je krivo isticanje cijena kažnjivo po zakonu i prijavljuje se nadležnom Državnom inspektoratu.
- Obično se krivim cijenama pokušava zavarati kupce, no smatram da je u ovom slučaju riječ o tehničkoj pogrešci. Kazne za krivo isticanje cijena iznose od 10.000 do 100.000 kuna, ovisno o tome je li trgovcu to prva pogreška - pojasnila je predsjednica Kolarević.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message