Obavijesti

News

Komentari 95

Pernar: Ako će mediji raditi show, spreman sam biti klaun

Pernar: Ako će mediji raditi show, spreman sam biti klaun
1

Pernar je rekao da će prvi zakon koji će u Saboru predložiti biti Zakon o porijeklu imovine. Smatra da je jedna od grešaka Živog zida što nisu predvidjeli urotu unutar stranke

VIDEO

Gostujući u Pressingu N1 televizije, saborski zastupnik Živog Zida Ivan Pernar između ostalog je dao svoj broj mobitela i pozvao djevojke da mu se jave da im kupi bicikl.

Pernar je rekao da će prvi zakon koji će u Saboru predložiti biti Zakon o porijeklu imovine.

Za Živi zid rekao je da je to skup pojedinaca, zajednica vođena slobodom u ekonomskom smislu. Za kapitalizam sam, ali ne pod ovim uvjetima, kazao je Pernar. Govoreći o greškama koje je Živi zid napravio, Pernar ističe da je jedna i ta što nisu predvidjeli da će imati urotu unutar stranke. 

Na upit tko je Živom zidu bliži, Pernar je odgovorio:

- Sigurno da nam je SDP bliži. Milanović nas je vodio po večerama i dao nam dva milijuna kuna. S ljudske strane nam je bliži SDP, ali nažalost, ne dok podržavaju neoliberalizam i dok se upravalja iz Buzina, iz američkog veleposlanstva.

Komentirao je i slučaj Jure Martinovića koji je kupio stan pod ovrhom.

- Kupio je stan pod ovrhom, bio je prazan pet godina. Zašto se njega napada zboga toga, čak i da je čovjek pogriješio. Po meni nije dobro kupiti stan pod ovrhama, po tome je pogriješo. Ali njega prozivaju ljudi koji su 100 puta gori od njega.

Na pitanje što je čelnik Živod zida Ivan Vilibor Sinčić radio na jahti splitskog poduzetnika Vicenca Blagaića, Pernar je rekao:

- Vicenco Blagaić je čovjek koji ima problema s bankama. Danas su vam svi u kreditima, a problem je sada to što on ima jahtu i što se Sinčić okupao par puta. Da me sutra pozove Blagaić, a prekosutra Donald Trump, ja bih otišao na jahtu, ali to ne znači da sam ja promijenio svoj stav.

Upitan je li djevojci kupio bicikl stranačkim novcem, Pernar je rekao da je sebi kupio bicill od 3.700 kuna, a njoj dao stari bicikl koju mu je majka kupila kad je imao 18 godina. Kaže da ta optužba nema veze sa zdravom pameti te poziva DORH da sve istraži.

- Rekao sam joj, ako budem izabran, ostat će tvoj. Dobila je polovni bicikl, i ta optužba nema zdrave pameti. Da sam ja ovo sve i ranije rekao, novinari bi me opet optužili da sam curi kupio bicikl. Istina je, svojoj curi sam kupio bicikl, i svim svim svojim curama, i svim ženama koje se jave na moj broj mobitela 09* *** **** nakon emisije kupit ću bicikl, Pozivam DORH da sve istraži.

Na pitanje je li ozbiljan čovjek, Pernar je poručio:

- Ako će mediji samo raditi show, ja sam spreman biti klaun.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca