News

Komentari 51

Petrina zaboravio na mikrofone pa neprimjereno komentirao SDP-ovu vijećnicu: ‘Kakve cice’

Petrina zaboravio na mikrofone pa neprimjereno komentirao SDP-ovu vijećnicu: ‘Kakve cice’

Dok je Ivana Vučenović prilazila govornici  predsjednik Skupštine Stipe Petrina komentirao je ‘kakve cice’ vjerojatno zaboravivši da se sjednica prenosi uživo

Na aktualnom satu sjednice Skupštine Šibensko-kninske županije u petak, predsjednik Skupštine Stipe Petrina neprimjereno je komentirao SDP-ovku Ivanu Vučenović. Dok je prilazila govornici Petrina je komentirao ‘kakve cice’ vjerojatno zaboravivši da se sjednica prenosi uživo. 

Njegovu su potpuno neprimjerenu rečenicu mogli jasno čuti svi koji su slušali prijenos sjednice koja se inače održava u Vodicama, a kako piše Šibenski portal ovo nije prvi put da Petrina seksistički komentira izgled svojih kolegica, vijećnica u Skupštini.

Ironično je da je peta točka današnje Županijske skupštine bilo usvajanje etičkog kodeksa ponašanja vijećnika.

Na problem s ponašanjem upozorila je i HDZ-ova Tanja Radić Lakoš.

– Problem s lošim ponašanjem imamo odavno. Pogotovo me interesira kako će se kodeksa pridržavati sam Petrina, koji se često ponaša poput uspaljenog lososa. Ponašanje vam je često zgražavalo javnost, ne samo vijećnike. I to ste najviše vrijeđali ženski dio vijećnica. I sama sam od vas doživjela uvrede – rekla je Radić Lakoš.

Petrina ni za nju nije birao riječi.

– Nikad ja vas nisam uvrijedio, ali morate znati da ne pripadam skupini ljudi kojoj ste se vi pridružili. Od 2009. godine vrijeđate Stipu Petrinu, a čak ste me i hitlerovski s nogama i rukama u zraku izbacili vani sa skupštine. Ponašam se s kurvama kurvanjski, s gospodom gospodski, a posebnu gadost osjećam onima koji mijenjaju političke skupine – uzvratio je Petrina.

Najčitaniji članci