Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Petrokemija: Nakon održavanja postrojenja u redovnom radu

Kutinski je proizvođač mineralnih gnojiva prošli ponedjeljak obustavio rad postrojenja za proizvodnju amonijaka, a u svrhu provedbe prethodnih radnji i tekućeg održavanja postrojenja prije ljetnog remonta

petrokemija
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
0 komentara

Kutinska Petrokemija u ponedjeljak je izvijestila da su nakon uspješno provedenog tehničkog održavanja sva postrojenja za proizvodnju mineralnih gnojiva u redovitom radu. 

"Petrokemija će za proljetnu sjetvu tržištu u Hrvatskoj i u regiji osigurati potrebne količine svih mineralnih gnojiva", navodi se u priopćenju. 

Kutinski je proizvođač mineralnih gnojiva prošli ponedjeljak, 16. travnja planirano obustavio rad postrojenja za proizvodnju amonijaka, a u svrhu provedbe prethodnih radnji i tekućeg održavanja postrojenja prije ljetnog remonta.

Tada su iz Petrokemije objavili da postrojenja za proizvodnju mineralnih gnojiva rade sukladno planovima te da su osigurane dovoljne količine svih mineralnih gnojiva potrebnih za prihranu jesenskih kultura i za proljetnu sjetvu koja je u punom intenzitetu u Hrvatskoj i u regiji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message