Obavijesti

News

Komentari 450

Petrov i Bulj odgovorili: Mostu nitko neće postavljati uvjete!

Petrov i Bulj odgovorili: Mostu nitko neće postavljati uvjete!
1

Smiješno je da druga strana daje ultimatume. Nisu trebali potpisivati sporazum ako su se mislili tako ponašati - poručio je Petrov iz Splita gdje je na proslavi zaštitnika Grada Sv. Dujma

VIDEO

Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov poručio je u subotu HDZ-u i Tomislavu Karamarku da Most nikada neće pristati na njihove uvjete za održavanje na vlasti. 

- Smiješno je da druga strana daje ultimatume. Nisu trebali potpisivati sporazum ako su se mislili tako ponašati - poručio je Petrov iz Splita gdje je na proslavi zaštitnika Grada Sv. Dujma.

- Mislim da se o nekoj suradnji ne dogovara putem ultimatuma i sigurno nije pravi način na koji se o tomu govori i zbog toga Most neće nikada prihvatiti niti tolerirati bilo kakav ultimatum - rekao je Petrov u Splitu na traženje novinara da komentira medijske napise da HDZ uvjetuje dalju suradnju s Mostom.

- Na koji način možete pričati o ultimatumu o nečemu što smo se dogovorili prvi dan  dodao je, a na pitanje hoće li Vlada raspasti, odgvorio je: "Ne vidim da će biti bilo kakav raspad Vlade."

Naglasio je da treba surađivati. 

- Mislim da se stvari trebaju resetirati, a tu najviše mislim na resetiranje komunikacije. U Vladi ne može i ne smije biti bilo kakvog ultimatuma ili ucjene i mislim da stvarno trebamo surađivati, a surađuje se putem normalne komunikacije - rekao je Petrov i dodao: 'Nema govora da će se popustiti na bilo kakav način bilo kakvim ucjenama'.

Naime, kako smo ranije već pisali, u četvrtak je na sastanku čelnika HDZ-a i Mosta, Tomislav Karamarko navodno dao ultimatum Mostu. HDZ je spreman rušiti Vladu ako se u sustavu policije “ne uvede red” i ako se na čelne pozicije u Ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a ne dovedu kadrovi za koje će HDZ smatrati da su kompetentni i kvalitetni. Uz to navodno HDZ još traži i da se odustane od daljnje arbitraže u slučaju Ina - MOL.

Bulj: Mostu nitko neće davati uvjete

Iz Splita se javio još jedan zastupnik Mosta, Miro Bulj, koji također tvrdi da je Most čvrst.

- Što se tiče Mosta, Mostu nitko neće davati uvjete i štiti ćemo nacionalne interese, poglavito po pitanju Ine. Više nacionalne tvrtke neće biti ničije lovište, pa bez obzira što bilo, i kako bilo. Što se tiče sastanka ne mogu govoriti jer nisam bio nazočan, ali navjerojatnije su to spinovi i pokazivanje mišića. Uglavnom, Most je čvrst - poručio je Bulj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 450
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...