Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

PGS: 'Grupa Borg' radila je za sebe, a ne za zemlju i Agrokor

Edvard Badurina (PGS) rekao je da se i nakon odlaska Ante Ramljaka i Martine Dalić ništa nije promijenilo, jer su na snazi isti ugovori, isti savjetnici i njihovi visoki honorari...

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
3 komentara

Politički tajnik Primorsko-goranskog saveza Franjo Butorac na konferenciji za novinstvo u srijedu u Rijeci je, komentirajući događanja vezana uz tzv. grupu Borg, ustvrdio da su svi sudionici radili sve najbolje za sebe, a ne za spas Agrokora i za Hrvatsku.

Nakon objavljenih e-mail poruka uvidjelo se da su sudionici, uključujući i potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić od početka znali da rade posao koji nije transparentan i javan, iako je takav trebao biti, rekao je Butorac.

PODNESENE PRIJAVE Korupcija? USKOK će preuzeti aferu mailovi, ali i lex Agrokor

 "Pokazalo se da je cijeli državni aparat, po svemu sudeći toliko premrežen korupcijom da je gotovo nemoguće u njemu funkcionirati na zakonit način",ustvrdio je.

DARINKO KOSOR ZA 24SATA: 'Ostavka Dalić nije kraj, još će se toga događati do 10. srpnja'

 "Premijer pere ruke od svega nakon izbijanja afere pa se postavlja pitanje može li on uopće biti premijer nakon što tvrdi da nije znao ništa o tom poslu a da je sve bez njegova znanja vodila potpredsjednica Vlade", ocijenio je Butorac.

MARTINA OTIŠLA, A MILIJUNI IM OSTALI... Otkrivamo: Savjetnicima Borg grupe po 7923 kn - svaki dan!

Edvard Badurina (PGS) rekao je da se i nakon odlaska Ante Ramljaka i Martine Dalić ništa nije promijenilo, jer su na snazi isti ugovori, isti savjetnici i njihovi visoki honorari. U svim drugim zemljama EU bi premijer prvog dana izbijanja takve afere dao ostavku, jer je morao sve znati, a ako i nije, snosi političku odgovornost, rekao je politički tajnik PGS-a.  

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message