Obavijesti

News

Komentari 19

Pick-upom su propali kroz led, a za njima i 'spasioci'

Pick-upom su propali kroz  led, a za njima i 'spasioci'
4

JEDVA SE IZVUKLI: Mijo Gabrić (30) zalutao je u magli na zaleđeno Blidinjsko jezero. Perica Ćurda (26) mu je krenuo pomoći, ali je i on potonuo

VIDEO

Bilo je Valentinovo. Prijatelj Dominik Ćuk (21) nazvao me na mobitel i panično vikao da mu prijatelji umiru na Blidinju. Upalio sam Passat i krenuo iz Rakitnog. Blidinje je od mene udaljeno oko 20 kilometara. Rekao nam je to u ponedjeljak Perica Ćurdo (26), koji je nesebično s Ćukom i prijateljem Branimirom Milošem krenuo pomoći trojici mladića, koji su “pick-upom” upali u Blidinjsko jezero u Hercegovini. U Blidinjsko jezero Mijo Gabrić (30)  upao je “pick-upom” vrijednim 30.000 eura, navodno starim tek tjedan dana. S njim su bili Marko i Petar Bašić (18). Zbog bure koja je nosila snijeg nije se moglo vidjeti ništa pa su završili na zaleđenom jezeru. Nakon što je Perica Ćurdo vidio da su i oni na ledu, zaustavio je Passat i krenuo pješice tražiti prijatelje. Oni su ga nazvali na mobitel i rekli da su se izvukli. Promrzli su se dokopali vikendice. Ćurdo se vratio u Passat i krenuo natrag, ali je led popustio pa su i oni upali.
- Nogama smo razbili stakla u Passatu i jedva se izvukli. Došli smo pješice do vikendice. Hodali smo 500 metara, a kao da smo hodali 50 kilometara - rekao nam je još šokirani Ćurdo. Srećom, samo se prehladio. Rane na nogama momaka iz “pick-upa” nisu ozbiljne. Nitko nije završio u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...