Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pijan na klupici skočio niz skijašku skakaonicu i umro

Pijani Dieter M. (37) odlučio je skočiti sa skijaške skakonice na sklopljenoj klupi. Zabio se u čelično uže, razrezao si lice i glavu te umro od ozljeda...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
6 komentara

Dieter M. (37) bio je na proslavi rođendana prijatelja u blizini skijaške skakaonice u njemačkom gradiću Wiesensteigu. Oko 20 prijatelja je roštiljalo. Pili su pivo i vino cijelu noć. Oko 6 ujutro pijani Dieter najavio je prijateljima da će na klupi skočiti sa skakaonice.
- Barem je umro veseo. I nije slutio da će umrijeti - kaže Evi M., supruga mehaničara Dietera.
Glasnogovornik policije Rudi Bauer kaže da su ga dva prijatelja pokušala odgovoriti od skoka, no on se nije dao odgovoriti. Prijateljima je rekao da je već više puta skakao sa skakaonice, jednom čak i u voku, kineskoj posudi za kuhanje.
Dieter je uklonio nekoliko zapreka, zamišljenih da spriječe neovlašteno skakanje, ali nije primijetio čelično uže debelo 7 milimetara na kraju skakaonice. Odnio je klupu na skakaonicu, okrenuo je naopačke, sjeo i pustio se niz skakaonicu.
- Bez kočenja se zabio u čelično uže - rekao je Bauer. Razrezao si je lice i glavu. Ozljede su bile toliko teške da je umro na licu mjesta, pred očima ostalih gostiju na proslavi, među kojima je bio i njegov brat. Dieter je bio 18 godina oženjen i otac kćerke (6). Supruga Evi saznala je drugi dan što se dogodilo. Bila je u Londonu, na putu koji joj je poklonio suprug.

Možda vas zanima i ovo:
Message