Obavijesti

News

Komentari 6

Pijan preparkiravao ugašeni auto, drugi jurio kroz naselje

Dok je 'klizeći' unatrag premještao auto, vrata su mu bila otvorena. Kad je naišao na nizbrdicu vozilo je ubrzalo, pa je mladić ispao na oštro kamenje i ozlijedio se

VIDEO

Zadranin (29) u ponedjeljak navečer je doživio nesvakidašnju prometnu nesreću. Sjedio je u parkiranom vozilu u uvali između mjesta Diklo i Kožino. U jednom trenutku se dosjetio da bi mogao preparkirati vozilo s ugašenim motorom. 

Dok je 'klizeći' unatrag premještao auto, vrata su mu bila otvorena. Kad je naišao na nizbrdicu vozilo je ubrzalo, pa je mladić ispao na oštro kamenje i ozlijedio se. Policiji nije prijavio štetu na vozilu, ali je zato 'napuhao'  0,7 promila. Policajci su nakon alkotestiranja utvrdili da je vozio iako mu je još vrijedila zabrana upravljanja motornim vozilima. 

A bez vozačke i osam tisuća kuna ostao je mladić (24) koji je pola sata iza ponoći projurio Murvicom Donjom sa 157 kilometara na sat, iako je kroz naselje ograničenje brzine od 50 km/h. 

Čak se nije zaustavio na signaliziranje prometnih policajaca, pa su oni pojurili za njim i sustigli ga nakon nekoliko kilometara i kaznili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...