Obavijesti

News

Komentari 386

Pijan prijatelja odvezao u smrt: Bio je u šoku, nije ništa govorio

Pijan prijatelja odvezao u smrt: Bio je u šoku, nije ništa govorio

T. B. vozio je još troje prijatelja u autu u noći na subotu. Vraćali su se s tuluma. U zavoju je izgubio kontrolu nad automobilom te njime udario u stup i rubni kamen...

VIDEO

T. B. vozio je još troje prijatelja u autu u noći na subotu. Vraćali su se s tuluma. U zavoju je izgubio kontrolu nad automobilom te njime udario u stup i rubni kamen. Njegov prijatelj (19) ispao je iz auta i ostao ležati.

Silovit udarac i škripa guma probudili su stanare Kišpatićeve ulice u Zagrebu u noći na subotu oko 3.40 sati.

- Spavao sam. Čuo sam prvo jedan udarac, a zatim drugi. Vidio sam kroz prozor uništeni automobil pa sam izašao. Tri dečka su u šoku stajala kraj automobila, a jedan je ležao na cesti nekoliko metara dalje. Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć. Pokušao sam razgovarati s jednim od mladića, no bio je u šoku i nije mogao izustiti niti jednu riječ. Kad je stigla Hitna pomoć, liječnici su pomagali dečku koji je ležao na cesti te su ga odvezli u bolnicu - kazao je čitatelj koji je fotografirao prometnu nesreću. Iz policije su priopćili da je mladić (19) koji je u nesreći teško ozlijeđen oko 13 sati u subotu preminuo.

Vraćali su se s tuluma

- U automobilu ih je bilo četvero. Moj mali brat sjedio je na stražnjem sjedalu. U trenutku udarca u rasvjetni stup ispao je iz automobila. Liječnici su se borili za njegov život, no nije mu bilo spasa - kazao nam je potreseni brat preminulog Karla Klaića. Kako doznajemo, preminuli je trebao jučer krenuti na fakultet.

- Bio je ljubimac obitelji i sad ne mogu vjerovati da ga više nema - kazao je brat poginulog. Inače, mladić koji je vozio Ford Focus bio je pijan. Imao je 2,03 promila alkohola u krvi. Prebrzo je vozio te je izgubio kontrolu i naletio na rubni kamen i stup javne rasvjete. U nesreći je ozlijeđen i putnik (19). Kako smo doznali, mladić koji je odvezao prijatelja u smrt inače je jedan od tri bivša člana juniorske hokejaške reprezentacije Hrvatske koji su ove godine suspendirani zbog toga što su na društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj se vidi kako puše cigarete i piju alkohol, i to u reprezentativnim trenirkama.

Vozača je policija nakon kriminalističke obrade u nedjelju predala pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće s poginulom osobom. Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu odredila mu je mjesec dana pritvora kako ne bi mogao ponoviti kazneno djelo. Ako nakon istrage bude podignuta optužnica te ako T. B. bude osuđen, prijeti mu od tri do 12 godina zatvora.

Preminuli Karlo (19) trebao je jučer krenuti na fakultet

Automobil je u nesreći uništen

Od siline udarca u stup te u rubni kamen odlomio se kotač.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 386
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...