News

Komentari 4

Pijan vozio kod Zadra, a onda policajcima vikao da će ih ubiti

Pijan vozio kod Zadra, a onda policajcima vikao da će ih ubiti

Kako bi odbio napad od sebe, policijski službenik je uporabio sredstva prisile. Policajac ima lakše, a uhićeni teže ozljede i u tijeku je utvrđivanje okolnosti ovog događaja

Muškarac (59) je pijan vozio kroz Smilčić blizu Zadra u utorak. Oko 22.25 sati zaustavili su ga policajci. Odbio se zaustaviti i produžio dalje. Tada su mu interventni policajci 'presjekli' put. Teturajući vidno pijan izašao je iz auta vičući policajcima da će ih ubiti. Sasuo je i niz uvreda. A potom je napao jednog policajca. Neslužbeno saznajemo da ga je šakama udarao po prsima.

- Kako bi odbio napad od sebe, policijski službenik je uporabio sredstva prisile te je vozač svladan i priveden u prostorije policije. Tijekom kriminalističkog istraživanja, 59-godišnjak je odbio alkotest te mu je pružena liječnička pomoć. Policijski službenik je zadobio lakše tjelesne ozljede  dok su ozljede kod 59-godišnjaka okvalificirane kao teže - kaže Sonja Šimurina, policajka za odnose s javnošću u zadarskoj policiji te dodaje da je još u tijeku utvrđivanje svih okolnosti tog događaja.

Uz kaznenu prijavu zbog  sumnje u počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i prijetnje, 59-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.  

Najčitaniji članci