Obavijesti

News

Komentari 28

Pijan zaklao majku troje djece: U krvi ju je našao najstariji sin

Pijan zaklao majku troje djece: U krvi ju je našao najstariji sin

HOROR U SRBIJI Ubojicu Ivana Radovanovića policija je pronašla u šupi pored kuće u kojoj je ubio Jelenu Grbić. Majku je navodno u lokvi pronašao najstariji sin koji je otrčao po pomoć no nije joj bilo spasa

VIDEO

Znali smo da je naopak i prijeke naravi, da je robijao zbog nasilja i maltretirao i tukao Jelenu, pričaju susjedi majke troje djece koja je u noći na utorak pronađena prerezanog grkljana ispred svoje kuće u Kosjeriću, mjestu kod Užica na zapadu Srbije. 

Ležala ispred kuće: Majku troje djece našli prerezanog grkljana
Ležala ispred kuće: Majku troje djece našli prerezanog grkljana

Skrivao se 50 metara od kuće

Jelenu Grbić (38), piše Blic, ubio je nevjenčani suprug Ivan Radovanović (35), kojeg je policija istog dana i uhitila. Nakon ubojstva se skrivao u susjedovoj šupi 50-ak metara od kuće gdje su ga kasnije popodne i pronašli. Čitavo vrijeme do uhićenja vrebao je iz potkrovlja prateći što se zbiva. Otkrio ga je susjed koji je htio ući u svoju šupu no kako su vrata bila blokirana pozvao je policiju sumnjajući da se unutra krije ubojica. Radovanović pri uhićenju nije pružao otpor. 

Blic piše da je ubojica, s kojim ubijena ima 3-godišnjeg sina, te noći pijan razbio staklo na ulaznim vratima kuće, ušao te na Jelenu nasrnuo oštrim predmetom, koji za sada nije pronađen. Izbo ju je nekoliko puta te joj prerezao vrat dok su za to vrijeme njezina trojica sinova starih 17, 13 i 3 godine spavala u sobi.

Mrtvu majku našao najstariji sin

Navodno je najstarijeg sina Dejana probudila buka te je majku našao kako leži u lokvi krvi. Otrčao je do Doma zdravlja preko puta kuće po pomoć no do dolaska liječnika žena je već bila mrtva. 

Dvojicu starijih sinova Jelena je dobila u braku s pokojnim suprugom koji je, kako piše Blic, umro od teške bolesti i sahranjen točno na dan kada je Jelena ubijena.

Već služio zbog nasilja, čekala ga godina dana zatvora

Radovanović je i ranije bio osuđivan zbog nasilja nad ženom te odslužio devetomjesečnu zatvorsku kaznu. Nedugo nakon izlaska na slobodu došao je u njezinu kuću i pretukao je zbog čega je osuđen na godinu dana zatvora te je ovih dana trebao početi služiti. Ubijena Jelena zbog nasilja i maltretiranja prekinula je vezu s Radovanovićem no njegovoj naravi nije uspjela pobjeći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"