Obavijesti

News

Komentari 3

Pijana vozačica (23) počinila je prekršaje u visini 63 tisuće kuna

Pijana vozačica (23)  počinila je prekršaje u visini 63 tisuće kuna
1

Sukladno važećim zakonskim propisima, zbog počinjenja više prometnih prekršaja, za 23-godišnjakinju je predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana

VIDEO

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske i prošlog vikenda policija je pojačano nadzirala promet. U cilju sprječavanja najtežih nesreća te stradalih i ozlijeđenih sudionika, nadzirane su kategorije vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisne uporabe mobitela, kao i svi ostali prekršaji kojima se ugrožava sigurnost prometa na cestama.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila noćas, u središtu Rijeke u ulici Moše Albaharija , oko 1.10 sati, kada je alkoholizirana vozačica (23) izazvala prometnu nesreću s materijalnom štetom. 

Skupio sve prekršaje: Vozača u Zagrebu kaznili s 42.300 kuna
Skupio sve prekršaje: Vozača u Zagrebu kaznili s 42.300 kuna

Udarila u dva parkirana auta, prošla kroz crveno...

- Riječ je o 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je pri koncentraciji alkohola od 2,23 g/kg upravljala motociklom marke TGB, bez registarskih oznaka i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Osim toga, prije prometne nesreće u kojoj je udarila u dva parkirana osobna vozila, na semaforu je prošla kroz crveno svjetlo te se nije zaustavila na svjetlosne znakove policijskih službenika već je nastavila vožnju i izazvala prometnu nesreću. Potom je privedena u policijske prostorije te po završetku postupanja, zbog počinjenih prometnih prekršaja, a sukladno važećim zakonskim propisima, nadležnom općinskom sudu za 23-godišnjakinju je predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana - izvijestila je PU primorsko goranska.

Najveću evidentirana brzina tijekom vikenda zabilježena je u subotu, u 11.36 h  na autocesti A6 gdje se osobno vozilo marke Seat Leon, riječkih registarskih oznaka, kretalo brzinom od 211 km/h u smjeru Rijeke kod vijadukta Zečeve Drage, na mjestu gdje je propisana brzina od 110 km/h.

Vozio pijan i prekoračio brzinu pa dobio kaznu od 20 tisuća kn
Vozio pijan i prekoračio brzinu pa dobio kaznu od 20 tisuća kn

U Rijeci muškarcu izmjereno 3,95 promila 

Najveća koncentracija od 3,95 promila alkohola u krvi izmjerena je 44-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je u alkoholiziranom stanju izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

U subotu, 19. rujna oko 16.30 sati, upravljao je osobnim vozilom marke Opel, riječkih registarskih oznaka, na području Opatije gdje je izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu.
Zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće, predložena mu je novčana sankcija u visini 20 000 kuna i zabrana vožnje vozilima B kategorije na rok od tri mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...