Obavijesti

News

Komentari 46

Pinjuha su isključili iz SDP-a: Ne postoji mogućnost žalbe

Pinjuha su isključili iz SDP-a: Ne postoji mogućnost žalbe
1

Njegov najveći grijeh je bio što je suprotno odluci gradske organizacije prihvatio prijedlog HDZ-a i HSP dr. Ante Starčević da postane predsjednik Gradskog vijeća

VIDEO

Poslije dana i tjedana iščekivanja na adresu bivšeg predsjednika vukovarske podružnice SDP-a, a danas predsjednika Gradskog vijeća, Željka Pinjuha stigla je odluka Predsjedništva SDP-a o isključivanju iz stranke.

– U nekoliko rečenica navodi se samo da sam isključen iz SDP-a, a da će konačnu odluku donijeti Glavni odbor stranke. Interesantno je da ne postoji mogućnost žalbe na ovakvu odluku kao i da nema nikakvog pravnog lijeka. Smatram to nekorektnim i prije svega nedemokratskim načinom u što se zaklinje SDP, rekao je Pinjuh. Njegov najveći grijeh je bio što je suprotno odluci gradske organizacije prihvatio prijedlog HDZ-a i HSP dr. Ante Starčević da postane predsjednik Gradskog vijeća pri čemu je njegova ruka bila odlučujuća.

I dalje smatram to ispravnom odlukom, a sada poslije ovoga sam i uvjeren u to. Izuzetno sam razočaran ovakvim načinom rada Predsjedništva SDP-a. Sramota je da ja, kao ipak pozicionirani član stranke, budem isključen na ovaj način i bez ikakvog obrazloženja. Izgleda da od demokracije i socijalnog gledanja na odluke vrha u SDP-u više nema ništa, kaže Pinjuh koji će se predsjedniku Glavnog odbora vjerojatno obratiti pismom kako bi ga upoznao sa svim dešavanjima. Tvrdi da to ne radi kako bi ga vratili u stranku nego isključivo iz razloga da i ostali članovi saznaju prave razloge. Posebno ga smeta i činjenica što uopće nije imao priliku braniti se u Vukovaru, županiji ili Zagrebu niti ga je itko od čelnika stranke nazvao i pitao bilo što o svim dešavanjima. Podsjeća i da nije jedini koji je isključen ili je napustio SDP u zadnje vrijeme.

– Smeta me i donekle to što sam ja 2001. godine, kada je Željko Sabo bio isključen iz stranke, odlazio za Zagreb nekoliko puta i lobirao za njegov povratak. Sada kada se sve ovo izdešavalo Sabo mene nije niti nazvao niti pitao za bilo što, zaključio je Pinjuh. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu