Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pisao predsjedniku i tražio da mu dopusti ubiti vlastitu djecu

Indijac je otac osmero djece, od kojih šestero boluje od teške Canavanove bolesti. Od predsjednika je tražio dopuštenje da ih ubije jer 'će živjeti u teškoj patnji i boli'

Screenshot
Foto: Screenshot
39 komentara

Otac iz Indije pisao je predsjedniku države te tražio dopuštenje da 'iz milosrđa'' ubije svoje šestero djece koja boluju od rijetkog neurološkog poremećaja, piše Daily Mail.

Mohd Nazir iz Agre u Indiji u pismu je napisao kako želi prekinuti patnju svoje djece koja su stara od osam do 18 godina i boluju od Canavanove bolesti. To je teško degenerativno stanje koje počinje ukočenošću svih mišića, pojačanim rastom glave, a ubrzo slijedi i gubitak sluha, sljepoća, epileptični napadi, mentalna retardacija i paraliza. 

Nazir je od predsjednika zatražio milost te zamolio dopuštenje da eutanazira vlastitu djecu jer si ne može priuštiti njihovo liječenje. 

- Umoran sam od brige za djecu. Vodim malu trgovinu i to je sve što za njih mogu učiniti - rekao je za NDTV i dodao kako će sva djeca za dvije do tri godine biti nepokretna.

- Provodit će živote u boli i patnji i ne želim to za njih - rekao je Nazir, a supruga Tabassum dodala je kako su djeca htjela što jednostavniji život. Par ima još dvoje zdrave djece. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message