News

Komentari 9

Platila mu da joj ubije muža, on sve potrošio i prijavio ju policiji

SRBIJA: Tužiteljstvo je, kao svjedoka, saslušalo i njenog supruga kao i još petero ljudi. Tatjanin motiv, zasad, nije posve jasan, ali moguće je da je riječ o koristoljublju

Tatjana B. (48) iz vojvođanskog mjesta Senta, koja je završila iza rešetaka zbog sumnje da je svog vrtlara Z. K. (33) pokušala potplatiti sa 1.600 eura da joj ubije supruga, ostat će još 30 dana u pritvoru.

Kako javlja Blic, uhitili su je prije mjesec dana, a u međuvremenu su liječnici procjenjivali njeno psihičko zdravlje. 

O rezultatima ispitivanja ovisit će daljnji tijek postupanja prema Tatjani.

Ona je, kako se navodi, od svibnja ove godine pa sve do 15. kolovoza više puta tražila od svog vrtlara da ubije njenog supruga Zorana B. Djelo koje joj se stavlja na teret Tatjana negira, a pritvor su joj odredili zbog straha da bi mogla dovršiti svoj naum, utjecati na svjedoke ili uznemiriti javnost. 

Tužiteljstvo je, kao svjedoka, saslušalo i njenog supruga kao i još petero ljudi. Tatjanin motiv, zasad, nije posve jasan, ali moguće je da je riječ o koristoljublju.

Prema izvorima iz istrage, vrtlar je došao pokositi travu, a Tatjana ga je potom upitala bi ili ubio njenog muža za novac. Novac mu je ubrzo i dala, ali rok koji je zadala za ubojstvo je prošao, Vrtlar je tražio još novca, a ona ga je pritiskala da izvrši dogovoreno. Potencijalni ubojica tada ju je prijavio.

Blic neslužbeno doznaje i da je potrošio novac koji mu je Tatjana dala. 

Najčitaniji članci