News

Komentari 0

Plenkovića u Vindiji upoznali s predstojećim investicijama

Plenkovića u Vindiji upoznali s predstojećim investicijama

Grupa Vindija jedna od najvećih domaćih i regionalnih prehrambenih industrija, koja objedinjuje 13 tvrtki članica, ima više od 3.600 zaposlenih i surađuje s više od 1.300 kooperanata

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministrica poljoprivrede Marija Vučković u ponedjeljak su posjetili varaždinsku prehrambenu kompaniju Vindiju te se upoznali s njezinim predstojećim investicijama i projektima.

S investicijskim i razvojnim planovima za iduće razdoblje goste je upoznao predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač.

Kako se neslužbeno doznaje, poseban je zaključak sastanka da Vindija ni u kojem slučaju neće mijenjati vlasničku strukturu te da i dalje ostaje jedna od ključnih hrvatskih kompanija.

Premijera i ministricu u Vindiji su dočekali i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić.

Nakon obilaska Vindije, premijer se zaputio u na gradilište Medicinske škole Varaždin, koja će postati regionalni centar kompetentnosti zdravstvenih tehnologija.

Premijer i nekoliko članova Vlade u Varaždin su danas stigli na potpisivanje Razvojnog sporazuma za sjever Hrvatske, čija je ukupna vrijednost 15,1 milijardu kuna, a sporazumom će se osigurati sredstva za provedbu 38 projekata u Varaždinskoj, Međimurskoj, Krapinsko-zagorskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Najčitaniji članci