Obavijesti

News

Komentari 27

Po Ipsilonu išla u krivom smjeru pa pokušala pregaziti policajca koji je morao pucati u gume

Po Ipsilonu išla u krivom smjeru pa pokušala pregaziti policajca koji je morao pucati u gume

Nakon što je pokušala pregaziti policajca kod Umaga, vozačica Mercedesa koja je vozila u krivom smjeru po Istarskom ipsilonu nastavila je bježati. Ulovili su je kod odmorišta Bale

VIDEO

Policija je u utorak oko 22.20 sati zaprimila dojavu da se Mercedes austrijskih registracija kreće u suprotnom smjeru na dionici Istarskog ipsilona Medaki – Baderna u smjeru Umaga. Kako je je postojala opasnost da će tom vožnjom ugroziti druge sudionike u prometu, Istarski ipsilon je zatvoren za promet, a policijski službenici odmah su započeli potjeru. 

Nakon što je pristigao na naplatnu postaju Umag, Mercedes je udario u jedan automobil koji je stajao u koloni i u jedno policijsko vozilo.

Potom je vozačica Mercedesa naglo krenula prema policijskom službeniku, pokušavajući ga pregaziti zbog čega je on bio prisiljen uporabiti vatreno oružje te ispaliti hice u gume vozila. 

Mercedes se unatoč tome nastavio kretati velikom brzinom, ponovno suprotnim smjerom, ovaj put u smjeru Pule, zbog čega su policijski službenici nastavili potjeru. 

Nakon odmorišta Bale policijski službenici sustigli su vozilo, a vozačica je tada udarila u stražnji dio policijskog vozila i zaustavila se. Utvrđeno je da se radi o 62-godišnjoj njemačkoj državljanki te su je policijski službenici priveli uz uporabu sredstava prisile, nakon čega je smještena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. 

Iz policije navode da nitko nije ozlijeđen.

Na mjestu nesreće obavljen je očevid, a nad njemačkom državljankom će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obijesnom vožnjom dovela u opasnost druge sudionike u prometu, da je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policijskog službenika.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca