Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobijedio ogromnog pitona, ali završio sa strašnim ozljedama

INDONEZIJA: Hrabri Robert Nababan (37), hodajući kući s posla u pokrajini Riau, naišao je na dvoje pješaka kojima je put prepriječila ogromna zmija. Odučio se 'obračunati' s gigantskim gmazom

Foto: AsiaWire/Facebook
96 komentara

Muškarac iz Indonezije iz borbe s pitonom dugim čak 7 metara čudom je izašao kao pobjednik, ali je zaradio stravične ozljede, piše Daily Mail.

Hrabri Robert Nababan (37), hodajući kući s posla, naišao je na dvoje pješaka kojima je put prepriječila ogromna zmija. Odučio je pomoći i 'obračunati' se s gigantskim gmazom. Zmija ga je lakoćom zarobila svojim tijelom i ugrizla ga za ruku.

Dugotrajna i iscrpljujuća borba završila je zmijinom smrću, a Nababan je s teškim ozljedama završio u bolnici gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život.

Foto: AsiaWire/Facebook

Riječ je o mrežastom pitonu, čiji najveći primjerci mogu premašiti i 7 metara dužine. U Guinnessovoj knjizi rekorda najveći zabilježeni primjerak, pitonka Medusa, mjerila je čak 7,67 metara.

Foto: AsiaWire/Facebook

Indonezijski mediji podsjećaju na sličan slučaj u ožujku kada je nestao muškarac iz pokrajine Zapadni Sulavesi. Pronađen je mrtav u utrobi zmije.

Možda vas zanima i ovo:
Message