Obavijesti

News

Komentari 118

Pod istim krovom: Varao ju s njenom sestrom, dobili i dijete

Pod istim krovom: Varao ju s njenom sestrom, dobili i dijete
1

Velika Britanija: Leanne Bourne, majka četvero djece, sumnjala je da njezin partner ima ljubavnicu. Šokirala se kad je saznala da je to njezina mlađa sestra Larissa

VIDEO

Leanne Bourne, majka četvero djece iz Essexa sumnjala je da njezin partner Steve ima ljubavnicu. Kasnije je saznala da je ta ljubavnica njezina sestra Larissa Knipe. Danas, tri godine nakon toga, Leanne se i dalje bori sa svojim osjećajima, a ima i dana kada ne može prestati plakati, piše Daily Mail.  

- Ona mi je sestra, bila mi je najbolja prijateljica, za nju bih sve učinila - kaže Leanne. Larissa koja je sedam godina mlađa od Leanne doselila se k njoj kada je imala 17 godina. 

- Kada sam imala 20 godina jednu sam noć otišla van i napila se. Vratila sam se kući i počela se ljubiti sa Steveom. To mi se svidjelo. Sljedeće jutro sam se pitala što sam to učinila, ali sam aferu ipak nastavila. Nakon nekoliko mjeseci zaljubila sam se u njega - rekla je Larissa. 

Iako je Leanne počela sumnjati da ima nešto između njezine sestre i njezinog dečka, svi su joj govorili da joj je Larissa sestra i da ne bi nikada tako nešto učinila. Larissa je nakon nekog vremena rekla da je trudna, no da ne zna tko je otac djeteta. Larissa je u kolovozu 2011. rodila sina Loguna

- Čim sam ga vidjela, znala sam. Ne samo da je sličio na Stevea nego je izgledao kao sva moja djeca dok su bili bebe. Izjurila sam iz sobe - rekla je Leanne. Larissa se nakon poroda odselila. 

Još je jedno vrijeme poricala da je Steve otac njezina djeteta, a onda je sve priznala majci Sarah Guyton u SMS-u. Majka je onda nazvala Leanne. Plakala je na telefon i sve joj ispričala. Steve se tada odselio kod Larisse. 

Sestre su i danas u lošim odnosima, no pokušavaju riješiti sukob.

- Tužno je, bile smo vrlo bliske, a sada je sve to nestalo - rekla je Leanne koja je gostovala u TV emisiji zajedno sa svojom sestrom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući