Obavijesti

News

Komentari 274

'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata za dogovor s HDZ-om'

'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata za dogovor s HDZ-om'
1

Nakon ovog što se dogodilo tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se s drugom stranom dogovorimo što smo ranije dogovorili s Hrvatskom raste, rekao je Petrov

VIDEO

Završio je sastanak Nacionalnog vijeća Mosta. Božo Petrov se prije odlaska na konzultacije na Pantovčak obratio novinarima te rekao kako kod predsjednice idu s 15 potpisa. Tražit će još 24 sata za dogovor s Domoljubnom koalicijom.

Petrov je ponovio da je za Most neprihvatljiv prijedlog da Karamarko bude mandatar.

- Nakon ovog što se dogodilo tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se s drugom stranom dogovorimo što smo ranije dogovorili s Hrvatskom raste. Domoljubna koalicija jučer je poslala dopis u kojem je rekla da se slaže s reformskom vladom. Radi onoga što se dogodilo zaključili smo da u Hrvatsku raste nemamo povjerenja. Mi smo trenutno poslali svih 15 potpisa na uvid predsjednici - rekao je Petrov.

Čelnik Mosta još jednom se osvrnuo na prekid pregovora s koalicijom Hrvatska raste.

- Mi smo se dogovorili da nećemo s imenima ljudi izlaziti u javnost, sad neće krenuti lov na vještice, druga strana zna što se dogodilo - kazao je Petrov.

Ljubica Ambrušec potvrdila je da je Mostu Karamarko neprihvatljiv kao mandatar te je dodala da kod Kolinde idu s 15 potpisa gdje traže da Petrov bude mandatar.

Podolnjak: Mene nitko nije zvao

Robert Podolnjak stigao je nešto poslije 16 sati u središnjicu Mosta, a kako je objasnio, zbog predavanja nije mogao doći ranije. Podolnjak je kazao kako njega niti jedna strana nije pokušala kontaktirati.

- Mene osobno nitko nije zvao niti vršio pritisak. Ne znam što dalje - kazao je Podolnjak.

Upitan hoće li i dalje tražiti nestranačkog premijera ako nastave pregovore s HDZ-om Podolnjak nije odgovorio, kao što nije odgovorio ni na pitanje bi li podržao takve razgovore s Domoljubnom koalicijom.

Nešto ranije na sastanak je stigao Miroslav Šimić. Nije davao izjave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 274
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...