Obavijesti

News

Komentari 0

Poduzetnik Zlodre kandidat je Domovinskog pokreta za Split

Poduzetnik Zlodre kandidat je Domovinskog pokreta za Split

Mi se ne želimo baviti šupljim pričama. Mi se želimo uhvatiti pravih projekata koji će grad voditi, kao rješenje Vukovarske, Manđerove, Bračke, rekao je Aris Zlodre

VIDEO

Domovinski pokret predstavio je u srijedu poduzetnika Arisa Zlodru kao kandidata za gradonačelnika na izvanrednim izborima u Splitu, ističući da jedino jačanjem poduzetništva grad može ići naprijed te da će u budućnosti koalirati s onima koji imaju prave ideje i projekte.

Poduzetnik Aris Zlodre kandidat je za gradonačelnika, a liječnica obiteljske medicine Željka Mustapić i gimnazijski profesor Davor Stipan kandidati su za njegove zamjenike.

Đogaš: Izborit ćemo se da Split bude domaćin Europskih sportskih igara 2027. godine
Đogaš: Izborit ćemo se da Split bude domaćin Europskih sportskih igara 2027. godine

Na predstavljanju u Splitu bio je i predsjednik stranke Ivan Penava, koji je rekao kako je riječ o "kompaktnoj ekipi koja pokriva sva područja".

"Zlodre i Mustapić u slobodno vrijeme vole planinariti pa im želim svu sreću u njihovom usponu k vrhu kako bi poveli grad Split u novom smjeru koji će donijeti zamah i bolju budućnost građanima Splita", rekao je.

Predsjednik županijske organizacije Domovinskog pokreta Mate Šimundić rekao je da su njihovi kandidati "pristojni ljudi koji su bliski građanima, ne umišljaju sebi da su spasitelji toga grada, nego oni koji će gradu služiti i pomoći mu da napreduje i da zaista bude najljepše mjesto na svijetu".

Jedino se poduzetništvom može ići naprijed, ocijenio je kandidat Zlodre.

"Mi se ne želimo baviti šupljim pričama. Mi se želimo uhvatiti pravih projekata koji će grad voditi, kao rješenje Vukovarske, Manđerove, Bračke. Želimo napraviti Lovrinačku ulicu, spustiti se do Duilova, napraviti lungomare do Stobreča, gdje bi se napravila nova trajektna luka, marina s vezovima, a što je najvažnije, to da grad ne bi koštalo niti kune, i to koncesijom", rekao je.

Puljak: Naš model je model reda i javnih interesa, a HDZ-ov su klijentelizam i korupcija
Puljak:  Naš model je model reda i javnih interesa, a HDZ-ov su klijentelizam i korupcija

Na pitanje kako bi riješio dugogodišnji problem stanogradnje, odgovorio je da bi se prostor za nove stanove dobio probijanjem Vukovarske ulice do TTTS-a te da već postoji projekt poticane stanogradnje na Korešnici.

Zaključio je kako ne odbijaju poslijeizbornu suradnju ni s kim tko ima prave ideje i projekte.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...