Obavijesti

News

Komentari 7

Podvodio djevojke, terete ga za ropstvo i trgovanje ljudima

Dvije djevojke je muškarac tjerao da pružaju seksualne usluge u Njemačkoj i Hrvatskoj zbog nepostojećeg duga. Zaradile su oko 107.000 eura koje su mu dale

VIDEO

Muškarca M.K. (48) policija tereti za ropstvo i trgovanje ljudima nakon što je zbog nepostojećeg duga maltretirao dvije djevojke. Prvo je u svibnju 2009. godine stupio u kontakt s djevojkom (20) i ponudio joj kako će joj posuditi 4000 eura da otvori svoj frizerski salon. Ubrzo ju je opet nazvao i rekao joj da mu vrati novac, ali ga ona nije imala.

Od studenog 2009. godine do kolovoza 2010. trebala je pružati eskort usluge na području Zagreba i Vodica, a polovicu zarađenog novca je davala osumnjičenom i vratila mu dug. 

U prosincu iste godine on ju je ponovno tražio da mu vrati dug. Djevojka na to nije pristala, ali joj je on počeo prijetiti. Poslao ju je u gradić Dierdros kraj Koblenza u Njemačkoj gdje je pružala seksualne usluge prvo u privatnom stanu, a zatim i u noćnom klubu. Klubu je davala 30 posto svoje zarade, a ostatak osumnjičenom muškarcu. Ukupno je zaradila 100.000 eura, a osumnjičeni je dobio 75.000 eura u vezi nepostojećeg duga.

Osim nje je krajem srpnja ove godine stupio u kontakt s još jednom djevojkom (23) iz Slavonije koja živi u Zagrebu. Posudio joj je 20.000 kuna te je nakon tjedan dana tražio da mu vrati novac. I od nje je zatražio da se bavi prostitucijom, što je i radila od srpnja do rujna ove godine. 

Kako u Hrvatskoj nije bio zadovoljan zaradom muškarac je i nju poslao u isti grad u Njemačkoj. Ondje je također pružala seksualne usluge te je cijeli zarađeni iznos od 6800 eura i 1500 kuna predala muškarcu.

Djevojke su ga na kraju prijavile policiji te su ga uhvatili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)